Ultrasona soldan bakılırsa bebek kız mıdır

Kafam karisti okuduksura burayi asilama olanlarin 1 gun beeaber olmisuz onlar test yapiyor her gun silik cizgi cikyormus bende 1 kere yaptim bende bisey cikmadi
çatlatma iğnesi yapıldıysa test yalancı pozitif çıkar. size çatlatma iğnesi yapılmadıysa çıkmaz

çatlatma iğnesi yapıldıysa test yalancı pozitif çıkar. size çatlatma iğnesi yapılmadıysa cikmaz

çatlatma iğnesi yapıldıysa test yalancı pozitif çıkar. size çatlatma iğnesi yapılmadıysa çıkm

çatlatma iğnesi yapıldıysa test yalancı pozitif çıkar. size çatlatma iğnesi yapılmadıysa çıkmaz
Benim bugun 7 gun oldu ama catlatma iynem vurulali 9 gun oldu fitil kullaniyorum su anda adet olacagimdada sag kasigim agrirdi simdide sag tarafim agriyordu dune kadar bugun hic agrim falan yok normalmi acaba cok tskler simdiden

Benim bugun 7 gun oldu ama catlatma iynem vurulali 9 gun oldu fitil kullaniyorum su anda adet olacagimdada sag kasigim agrirdi simdide sag tarafim agriyordu dune kadar bugun hic agrim falan yok normalmi acaba cok tskler simdiden
su an her dey normal. bekleyeceksiniz mecburen. su an bir sey söylemek için erken malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…