- 18 Eylül 2024
- 425
- 150
- 26
-
- Konu Sahibi sharkliertyu
Bana da soldan baktı geçen hafta ,kıza benziyor dedi sağlık olsunÇoğu cinsiyet yorumunda ultrasona soldan bakılıyorsa kız sağdan bakılıyorsa erkek diye okudum sizce bunun geçerliliği var mı
Ama çoğu yorumda böyle okudum bir kadının 3 kızı varmış 3üdw sol taraftaymış bu sefer erkekmiş sağ taraftaymışNe alakabağdaştıramadım saçma geldi
Bana en başından beri karnımın sol tarafından bakıyor banada kız gibi geliyor Çin takvimine göre de kız :) Ben deli gibi kız istiyorum Eşim erkek bakalımBana da soldan baktı geçen hafta ,kıza benziyor dedi sağlık olsun
En başından beri mi karnının sol tarafından bakıyorbana da soldan baktı ama erkek
E bana sağdan baktı kız hatta hep sağdan bakarAma çoğu yorumda böyle okudum bir kadının 3 kızı varmış 3üdw sol taraftaymış bu sefer erkekmiş sağ taraftaymış
12.haftaya kadar soldan baktı. artık gezdiriyor tüm karnımda anlayamıyorumEn başından beri mi karnının sol tarafından bakıyor
Tez çürüdü o zaman . Çoğu kişi yazmış bunuda acaba mı dedimE bana sağdan baktı kız hatta hep sağdan bakar
Tez çürüdü o zaman12.haftaya kadar soldan baktı. artık gezdiriyor tüm karnımda anlayamıyorum
Tez çürüdü o zaman
Sağlık olsun pek hoş kaçmıyor hayırlı olsun diyelimBana da soldan baktı geçen hafta ,kıza benziyor dedi sağlık olsun
Çoğu cinsiyet yorumunda ultrasona soldan bakılıyorsa kız sağdan bakılıyorsa erkek diye okudum sizce bunun geçerliliği var mı
Bende gebelikten önce hep kız isterdim şimdide kız istiyorum ama erkekte olsa üzülmem yine sevinirim sanırım ilk çocuk yabilmiyorum valla ama bende böyle oldu. erkek olduğu da kesin yani yanılma ihtimali de yok
bizde de aynısı olduBende gebelikten önce hep kız isterdim şimdide kız istiyorum ama erkekte olsa üzülmem yine sevinirim sanırım ilk çocuk ya
Arkadaslar benim asila 7 gunu ne lekelenme ne bulanti kasik agrim coktu oda gecti ilk kac gunde belli olur ve yerlesme kanamasi herkeste olurmu Ben olmadim acaba tutmadimi ki esim cok istiyor oyle boyle degil rabbim herkese versinbizde de aynısı olduhep kız diledik ama erkek oldu. ona da çok sevindik tabii ki
bende yerleşme kanaması olmadı. aşılamada bildiğim kadarıyla 14-15 gün sonra test yapılıyorArkadaslar benim asila 7 gunu ne lekelenme ne bulanti kasik agrim coktu oda gecti ilk kac gunde belli olur ve yerlesme kanamasi herkeste olurmu Ben olmadim acaba tutmadimi ki esim cok istiyor oyle boyle degil rabbim herkese versin
Evet ama beklemek cok zor yoksa da hayal kirikligibende yerleşme kanaması olmadı. aşılamada bildiğim kadarıyla 14-15 gün sonra test yapılıyor
Benim ksik agrim sadeceEvet ama beklemek cok zor yoksa da hayal kirikligi