• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrasona göre 5 haftalık hamileymişim

Zaten 5 haftalıkken bebek görünmez bende endişelenmiştim ama çok ufak olduğu için ancak 6 haftalıkken görünüyor o da alttan ultrason ile. Bana da gelişim durmuş olabilir dendi halbuki herşey normaldi.
Geç yumurtlama olabilir. Kötü düşünmeyin..
Doktorunuzu da değiştirebilirsiniz herkes farklı konuşuyor.

Canim gozunu korkutmak istemem sadece yasadiklarimi anlatiyim.. Bebegimin birini gelisim geriligi yuzunden kaybettim snraki gebeligimde de 5 haftalik olmasi gerekirken 2 haftalik gorunuordu dusun o kadar fazla doktorun kan pihtilasmasindan suphe etti ki dogruymus hemen igneye basladik 15 gunde tum acigi kapatti haftasiyla uyumlu kalp atisini duyduk suan 3 yasinda bi oglum var cok sukur darisi basiniza ins
Aminn inşallahh peki gelişim geriliği demişmiydi doktr

Aminn inşallahh peki gelişim geriliği demişmiydi doktr
Evet ama bbmji dedigim gibi 3 hafta gerideydi sizinki ins normalde doner.. Rabbim nasip ettikden snra hersekilde ona can verio emin ol kalbini temiz tut bol bol dua et su saatten tek yapabilcgn sey dua..

Evet ama bbmji dedigim gibi 3 hafta gerideydi sizinki ins normalde doner.. Rabbim nasip ettikden snra hersekilde ona can verio emin ol kalbini temiz tut bol bol dua et su saatten tek yapabilcgn sey dua..
Ewt inşallahh Rabbim nasip ederse hç bişey engel olamz

Snnn0 Snnn0
Bence biraz sakin olup tadını çıkarın.Bir hafta ileri bir hafta geri çokta problem değil.Yumurtlama hangi tarihte nerden bilelim :)
Çok kafanızı takıp bebişide etkilemeyin.İlk başta zaman zor geçiyor.Ama yakında bulantılar kusmalar ağrılar tarama testleri falan filan derken bir bakıcaksınız doğmuş :) Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
Daha önceki gebeliğimde vajinal ultrason ile baktı doktor.Canım çok yandı ve 30 dakika baktı yani.Kalp atışı falan duyulmadı.Bir hafta sonra başka doktora gittiğimde kanama başladığını gördü ultrason ile bakınca.
Belkide o doktorun hatası vaginal ultrason ile bakması oldu.Belki o yüzden kanamam başladı diye düşündüm.Günahı boynuna.
Şuanki gebeliğimde hiç vaginal bakılmadı.
İlla 7.Haftada kalp atışı duyulkacak diye birşeyde yok.
10.Haftaya kadar bekleyin.
Allah korusun aksi bir durumda zaten farkediliyor.Vucüt kabul etmiyor ve atıyor.
Son durumunuz nedir ? Birkaç gün içinde bir farklılık oldu mu? Doktora gittiniz mi?

Back
X