• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrasona göre 5 haftalık hamileymişim

Kızlar merhaba
Ben sat A göre 6 haftalığım ama dün doktora gittim doktor ultrasona göre 5 haftalık dedi.
Kese göründü ama bebek yoktu. Haftaya gel yine bir şey göremezsem boş gebelik olabilir dedi.
İlk gebeliğim daha endişelendim açıkçası
Varmı böyle olan benim gibi
Bu da ultrason görüntüm
Merhaba bende dün doktora gittim aynı senin gibi 6 haftalık hamileyim kendime göre doktora göre 5haftalik ve benim kesemi Altan bakarak gördü içinde bebek yoktu iki hafta sonra kalbini dinlemek için cagriyor benim adet tarihim 17 si ama o 24 ünden hesaplıyor korkma önce kese oluşur sonra bebek görünür

Merhaba bende dün doktora gittim aynı senin gibi 6 haftalık hamileyim kendime göre doktora göre 5haftalik ve benim kesemi Altan bakarak gördü içinde bebek yoktu iki hafta sonra kalbini dinlemek için cagriyor benim adet tarihim 17 si ama o 24 ünden hesaplıyor korkma önce kese oluşur sonra bebek görünür
Canım dün gittim doktora bebeği de gördüm kalp atışını da duydum çok şükür darısı size inşallah

Bnde 4+6 da gittim kese bebek gorunmedi 6+1 de bi daha gidicem ins keseyide bebegide gorurum cok stresli gunler cokk

Haklısın canım iyi düşün iyi olsun. Zaman sanki hiç geçmiyor gibi oluyor sanki:anneadayı:
Evet cnm bu benim ucuncu hamileligim ilk kizim hayatta ikinci bebegim cam bebek teshisi kondu kurtaj oldum ustundrn cok gecmeden hamile kaldim yine aynisimi olur saglilklimidir diye dusunmekten alamiyorum kendimi ilk kizimdan daha stresliyim

Evet cnm bu benim ucuncu hamileligim ilk kizim hayatta ikinci bebegim cam bebek teshisi kondu kurtaj oldum ustundrn cok gecmeden hamile kaldim yine aynisimi olur saglilklimidir diye dusunmekten alamiyorum kendimi ilk kizimdan daha stresliyim
Geçmiş olsun canım düşünmemeye çalış kese 4+4 iken ben de de görünmemişti herşeyin hayırlısı

herkese merhaba bende bugun itibari ile 5+5 oldum. dr gecen hafta keseyi göremedi haftaya cuma çağırdi. her anı sürekli bir heyecan hepimiz sağlıkla alalım inşallah

4+3 haftalıkken kese görüntü.
7 haftalıkken embriyo göründü ve kalp atışlarını duydum.
12.haftada ikili tarama testi için gideceğim.Fakat ben dayanamayıp öncesinde de gitmeyi planlıyorum :)
Allah herkese hayırlısını nasip etsin.
Daha önce 6+3 haftalıkken kalp atışları duyulamamıştı.Israrla bekledim.Alet bozuktur.Doktor acemidir diye iki üç doktora gittim.İnsan bağlanıyor ve konduramıyor tabiki.Ama kanamayı gördüler ve almak zorunda kaldılar.Çok yıpranmış ve üzülmüştüm.Ama hep hayırlısı için dua ettim.Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin...

Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?

Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?
Canım ilk başta benim de böyleydi bir hafta geriden geliyordu. O sonra düzeldi ama bi hafta sonra gittiğimde kalp atışı duyuldu diye hatırlıyorum. Bende çok korkmuştum boş gebelik falan olcak diye. İçin rahat etsin diye bence başka bi doktora falan daha gidebilirsin. neden alttan bakmadı doktorunuz kalp atışı için

Canım ilk başta benim de böyleydi bir hafta geriden geliyordu. O sonra düzeldi ama bi hafta sonra gittiğimde kalp atışı duyuldu diye hatırlıyorum. Bende çok korkmuştum boş gebelik falan olcak diye. İçin rahat etsin diye bence başka bi doktora falan daha gidebilirsin. neden alttan bakmadı doktorunuz kalp atışı için
Peki gittiğnizde kalbi duyulunca bebeğnizin boyu ne kadardı sizede gelişimi geri demişlermiydi ? Alttan bakmasnı ben istemedm

2 doktora gittim 2side 7 haftalık olması gerekrken 6 haftalk dedi. Gelişimi yavaş 1 hfta geri dedi. 1 hfta snra gel bebek gelişmemşse kalbi atmzsa alrz dediler

Peki gittiğnizde kalbi duyulunca bebeğnizin boyu ne kadardı sizede gelişimi geri demişlermiydi ? Alttan bakmasnı ben istemedm
2 doktora gittim 2side 7 haftalık olması gerekrken 6 haftalk dedi. Gelişimi yavaş 1 hfta geri dedi. 1 hfta snra gel bebek gelişmemşse kalbi atmzsa alrz dediler
Canim gozunu korkutmak istemem sadece yasadiklarimi anlatiyim.. Bebegimin birini gelisim geriligi yuzunden kaybettim snraki gebeligimde de 5 haftalik olmasi gerekirken 2 haftalik gorunuordu dusun o kadar fazla doktorun kan pihtilasmasindan suphe etti ki dogruymus hemen igneye basladik 15 gunde tum acigi kapatti haftasiyla uyumlu kalp atisini duyduk suan 3 yasinda bi oglum var cok sukur darisi basiniza ins

Kızlar merhaba
Ben sat A göre 6 haftalığım ama dün doktora gittim doktor ultrasona göre 5 haftalık dedi.
Kese göründü ama bebek yoktu. Haftaya gel yine bir şey göremezsem boş gebelik olabilir dedi.
İlk gebeliğim daha endişelendim açıkçası
Varmı böyle olan benim gibi
Bu da ultrason görüntüm

Zaten 5 haftalıkken bebek görünmez bende endişelenmiştim ama çok ufak olduğu için ancak 6 haftalıkken görünüyor o da alttan ultrason ile. Bana da gelişim durmuş olabilir dendi halbuki herşey normaldi.
Geç yumurtlama olabilir. Kötü düşünmeyin..

Back
X