• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrasona göre 5 haftalık hamileymişim

slvlovehmt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
566
325
103
Kızlar merhaba
Ben sat A göre 6 haftalığım ama dün doktora gittim doktor ultrasona göre 5 haftalık dedi.
Kese göründü ama bebek yoktu. Haftaya gel yine bir şey göremezsem boş gebelik olabilir dedi.
İlk gebeliğim daha endişelendim açıkçası
Varmı böyle olan benim gibi
Bu da ultrason görüntüm

Eklentiler

• IMG-20170324-WA0002.jpg
    IMG-20170324-WA0002.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 292
Cnm benim hesaplarıma göre de 6 haftalık fakat doktor 5 dedi 15 gün sonra kalp atışlarını duyarız dedi allahın izniyle bisey olmaz dua et sadece sende

Benim de son regl tarihim ile ultrason degerim en basindan beri farkli. Ilk olcumde 6 gun fark vardi simdi 4 e indi. Korkmayin zamanla fark kapaniyor.

Kese bos gorunuyor canim ama henuz erken ilk haftalar daha

Merhaba bende normalde 5haftalik olmam gerek ama doktoruna göre 4 haftalık ultrasona girdim benim kinin kesesi bile gözükmedi gene seninkinin kesesi gozukmus ama salı günü tekrar çağırdı seninki de benimkide normal inşallah önce kese gözükür sonradan da bebek gözükür inşallah bir şey yoktur diyer gebeliklerimde de senin gibi olmuştum ben

Bu haftada kesenin içi gözle görülmez siyah nokta şeklinde olur. Gayet normal ultrason inşallah için rahat olsun. Kaç mm çapı ölçtü dr?

Kızlar merhaba
Ben sat A göre 6 haftalığım ama dün doktora gittim doktor ultrasona göre 5 haftalık dedi.
Kese göründü ama bebek yoktu. Haftaya gel yine bir şey göremezsem boş gebelik olabilir dedi.
İlk gebeliğim daha endişelendim açıkçası
Varmı böyle olan benim gibi
Bu da ultrason görüntüm

Merak etme sonradan duzene giriyor bende 6 haftalik olarak gitmistim kese bile gorunmemisti dr. 6 hafta olsa gorunurdu bos gebelik olabilir deyip beni korkuttu 1 hafta sonra gittigimde bebegimide gordum.kalp atisinida sat le uyumlu suan 10 haftalik olduk sukr ssakin stres yapma

10mm gayet normal benimkide 5mm dört haftalık üstelik kanamalıyım. Hamd et olumlu düşün yiyecek ekmeği varsa olacak zaten. Olmasa da rabbim en iyisi bilir diyelim hamdolsun.

Cnm bu kese boş deil bence yolksac var kesede bebek te tam oluşma aşamasında dua et bol bol inşallah sorunsuz güzel bi gebelik Yaşar ve bebişini sağ salim kucağına alırsın

Back
X