ultrasona gircem bi saat sonra.çok acil sorum var

rasuphi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
36
10
18
Denizli
kızlar meraba.ben dün doktora gittim adet öncesi kahverengi akıntı şikayetiyle. bana ultrason dedi. ultrasondan önce iki litre su içmem gerekiyomuş. şimdi merak ettiğim karından mı yoksa alttan mı bakcakları. ona göre tüylerimi temizleyeceğim. ama lazer epilasyon olduğum için eğer alttan bakılmayacaksa boşuna günüm gelmeden genital bölge temizleyip lazer sürecimi aksatmak uzatmak istemiyorum. sizce karından mı bakar doktor yoksa alttan mı?

göbekten bakar sanırım genelde öyle yapılıyor ama alttan da bakabilir alttan bakacaksa da zaten evli olup olmadığını da sorar temizliğe gelince çok köt durumda değilse yapmana gerek yok

göbekten bakar sanırım genelde öyle yapılıyor ama alttan da bakabilir alttan bakacaksa da zaten evli olup olmadığını da sorar temizliğe gelince çok köt durumda değilse yapmana gerek yok
anladım...çok kötü durumda değil zaten uzun zamandır lazer olduğum için çok öyle problemim yok. ama yine de az da olsa sıkıntı olur mu diye düşündüm ne bileyim utanır insan ya bi de ben bekarım o değişiyo mu bekar olup olmamaya göre

yok utanılacak bişe rahat ol:) evet değişir alttan bakacaksa belki örnek alması gerekecek aletle o yüzden söyle boşuna ziyan olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…