• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ultrason sonucum test sonucum

Görüntüde kese görünmüyor. İçiniz artık rahat olsun gebe değilsiniz. Lütfen kendi kendinizi telkin edin burda üzücü konuşurlar ya da ironi yaparlar ciddiye alırsınız bu sefer kaygı bozukluğunu had safhada olur.
Kaygı bozukluğum var zaten doktor olsa söylerdi 77. Gün geçti 11 haftalık olması gerekiyordu bu durumda ama doktorlar normalde böyle bir kağıt vermiyor çok gittim daha önce ilk defa verdi anlamadım regl sancım çok oluyor diye gittim psikolojik belirtiler yaşadım kan testi yaptırana kadar ondan sonra rahatlama geldi biraz anksiyetemde var

lutfen dalga gececekseni yazmayin mental cokusteyim duzgun cevap verecekler yazsin :) ben eylulde surtunmeli iliski yasadim daha sonra iliskiden 11 gun sonra hcg baktirdim normalde 0.1 cikarken bu kez 1.4 cikmisti yine negatifti daha sonra benim midem bulanmaya yorgunluk basladi ve test yapmaya karar verdim ve iliski uzerinden yaklasik 1.5 ay gecmisti negatif cikti silik cizgi dahi yoktu ve sonra aradan 2 hafta gecince yeniden test yaptim yine negatifti daha sonra reglim cok duzensiz oldugu icin kadin doguma gittim ve doktorum karindan ultrason ile bakti ona gebelik suphesini vs soylemedim bana bi sorun yok yumurtaliklarinda dedi gebelik oldugunu dusunmuyorum fakat 1 aydir karnım gercekten cok buyudu ve kilo artisim oluyor normalde asla kilo almam gercekten yrdima ohtiycaim var sizce gebelik gibi durum olabilir mi
İnsan şüphe edince her şeyi belirtiye yoruyor. Eğer gebelik durumu olsaydı çıkardı bu zamana kadar. Benim de şüphelerim vardı hatta karnım hareket ediyor gibi vs fakat olan şey gaz. Bağırsak sorunlarımdan dolayı gaz problemim çok oluyordu fakat bu ay gebelik şüphesi yaklaştığım için kafam da hep ona yordu. İlişkiden sonraki 18.gün test yaptım <0.1 ki yani sizin ilişkinizden çok uzun süre geçmiş kesinlikle çıkardı insanlar 6-7 haftada kese bile görebiliyor kaygınızı anlıyorum sitede çok tanıştım kaygı bozukluğu olanlarla ki bi tanesi de benim ama hiçbirimiz gebe çıkmadık bu zamana kadar:) stres yapma hormon bunlar sürekli aynı şekilde devam edemezler

İnsan şüphe edince her şeyi belirtiye yoruyor. Eğer gebelik durumu olsaydı çıkardı bu zamana kadar. Benim de şüphelerim vardı hatta karnım hareket ediyor gibi vs fakat olan şey gaz. Bağırsak sorunlarımdan dolayı gaz problemim çok oluyordu fakat bu ay gebelik şüphesi yaklaştığım için kafam da hep ona yordu. İlişkiden sonraki 18.gün test yaptım <0.1 ki yani sizin ilişkinizden çok uzun süre geçmiş kesinlikle çıkardı insanlar 6-7 haftada kese bile görebiliyor kaygınızı anlıyorum sitede çok tanıştım kaygı bozukluğu olanlarla ki bi tanesi de benim ama hiçbirimiz gebe çıkmadık bu zamana kadar:) stres yapma hormon bunlar sürekli aynı şekilde devam edemezler
doğru diyorsunuz elbet bir şekilde cikardi galiba benimkiside bagirsak sorunu falan olabilir en kisa zamanda dahiliyeye gidecegim yinede icimi rahtalattiniz çok teşekkür ederim ☺️ 💙ben kamda veremiyorum korkudan o yuzden bir turlu atamadim birde ustune pat diye karin cikinca cok korktum acikcasi

doğru diyorsunuz elbet bir şekilde cikardi galiba benimkiside bagirsak sorunu falan olabilir en kisa zamanda dahiliyeye gidecegim yinede icimi rahtalattiniz çok teşekkür ederim ☺️ 💙ben kamda veremiyorum korkudan o yuzden bir turlu atamadim birde ustune pat diye karin cikinca cok korktum acikcasi
Evet dahiliye görünebilirsiniz ben de sancılarım için bitki çayları içiyorum şuan🙏😌

merhabalar bugun hastaneye gittim ve ultrason ile karnima bakildi (iliski uzerinden 4 5 ay gect)gebelik suphesini vs soylemedim uterusa ve overlara bakilmis sizce gebelik olupta gorulmeme ihtimali var midir cunku suphemi söylemedim

Back