• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ultrason sonucum test sonucum

canım olsa o kadar test yapmışsın mutlaka çıkardı,diyorum ya kalp atışı dediğin şey bargırsakların olabilir
bende boyle dusunuyorum acikcasi cunku ultrasondan sonra doktorum reglimi duzenlesin diye dusuk dozajda kadin dogum kontrol haplarindan vermisti eger gebelik vs olsaydi vermezdi diye dusunuyorum

lutfen dalga gececekseni yazmayin mental cokusteyim duzgun cevap verecekler yazsin :) ben eylulde surtunmeli iliski yasadim daha sonra iliskiden 11 gun sonra hcg baktirdim normalde 0.1 cikarken bu kez 1.4 cikmisti yine negatifti daha sonra benim midem bulanmaya yorgunluk basladi ve test yapmaya karar verdim ve iliski uzerinden yaklasik 1.5 ay gecmisti negatif cikti silik cizgi dahi yoktu ve sonra aradan 2 hafta gecince yeniden test yaptim yine negatifti daha sonra reglim cok duzensiz oldugu icin kadin doguma gittim ve doktorum karindan ultrason ile bakti ona gebelik suphesini vs soylemedim bana bi sorun yok yumurtaliklarinda dedi gebelik oldugunu dusunmuyorum fakat 1 aydir karnım gercekten cok buyudu ve kilo artisim oluyor normalde asla kilo almam gercekten yrdima ohtiycaim var sizce gebelik gibi durum olabilir mi
Kafaya taktiğin şeye bak o adetten dolayı şiş adet gecikince alt karnında sis lik olur zaten ne yoruyon canını 😏

bende boyle dusunuyorum acikcasi cunku ultrasondan sonra doktorum reglimi duzenlesin diye dusuk dozajda kadin dogum kontrol haplarindan vermisti eger gebelik vs olsaydi vermezdi diye dusunuyorum
tabiki vermezdi zaten teste ve ultrasyonda çıkardı canım merak etme

Eylül dediginize göre 4 ay önce olmus bu. Gebelik test yaptiysaniz 4 aylik bebege positif cikardi heralde? negatif ciktigina göre hamile degilsiniz.
Merhaba benimde 77 gün önce ilişkim oldu sürtünmeli bendede kaygı bozukluğu var ve ben ilişkiden 28 ve 45 gün sonra 3 test yaptım negatif çıktı sonra rahat etmedi için 56 gün sonra ilişkiden kadın doğuma gittim herhangi bir kese yok dedi rahim kalınlaşması var dedi ama içim rahat etmedi 57 gün sonra beta hcg baktırdım <1.20 çıktı bugün ilişki üzerinden geçen 3. Reglim bugünde kadın doğuma gittim rahim incelmiş normal dedi yumurtalıklarında normal dedi olsa çıkarmıydı. Görüntüde bu gebelik varmı

Eklentiler

• 446725E5-4124-4B37-8570-C9871BBCBB7C.jpeg
    446725E5-4124-4B37-8570-C9871BBCBB7C.jpeg
    81,3 KB · Görüntüleme: 28
Bilemiyorum kaset testte yapmışsınız hamile olsanız bu kadar sürede oda çıkardı zaten
Merhaba benimde 77 gün önce ilişkim oldu sürtünmeli bendede kaygı bozukluğu var ve ben ilişkiden 28 ve 45 gün sonra 3 test yaptım negatif çıktı sonra rahat etmedi için 56 gün sonra ilişkiden kadın doğuma gittim herhangi bir kese yok dedi rahim kalınlaşması var dedi ama içim rahat etmedi 57 gün sonra beta hcg baktırdım <1.20 çıktı bugün ilişki üzerinden geçen 3. Reglim bugünde kadın doğuma gittim rahim incelmiş normal dedi yumurtalıklarında normal dedi olsa çıkarmıydı. Görüntüde bu gebelik varmı

Eklentiler

• 41B8A643-1571-46AD-A6E6-57B227FC469E.jpeg
    41B8A643-1571-46AD-A6E6-57B227FC469E.jpeg
    81,3 KB · Görüntüleme: 31
57 gün sonra çıkan beta zaten 1.20 olmaz başka birşey vardır rahîm kalınlaşması bende de var ama gebelik yok

Gebe değilsiniz fakat kaygı bozukluğunuz var. Geçmiş olsun.

Eklentiler

• 76D7F724-5C87-4A95-AEF4-8A8E07894A96.jpeg
    76D7F724-5C87-4A95-AEF4-8A8E07894A96.jpeg
    81,3 KB · Görüntüleme: 41
Görüntüde kese görünmüyor. İçiniz artık rahat olsun gebe değilsiniz. Lütfen kendi kendinizi telkin edin burda üzücü konuşurlar ya da ironi yaparlar ciddiye alırsınız bu sefer kaygı bozukluğunu had safhada olur.

Back