agri yok fakat sertlik var ve orada kalp atisi gibi bi atis var sertlik yer degistiriyor ara araönce dahiliyeye gidin gerek duyarsa gastroenteroloji yönlendirir ağrınız varmı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ultrason sonucum test sonucum
- Konu Sahibi elmayiyen
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ultrason bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
canım olsa o kadar test yapmışsın mutlaka çıkardı,diyorum ya kalp atışı dediğin şey bargırsakların olabiliragri yok fakat sertlik var ve orada kalp atisi gibi bi atis var sertlik yer degistiriyor ara ara
bende boyle dusunuyorum acikcasi cunku ultrasondan sonra doktorum reglimi duzenlesin diye dusuk dozajda kadin dogum kontrol haplarindan vermisti eger gebelik vs olsaydi vermezdi diye dusunuyorumcanım olsa o kadar test yapmışsın mutlaka çıkardı,diyorum ya kalp atışı dediğin şey bargırsakların olabilir
- 18 Ocak 2023
- 289
- 144
- 18
- 30
Kafaya taktiğin şeye bak o adetten dolayı şiş adet gecikince alt karnında sis lik olur zaten ne yoruyon canınılutfen dalga gececekseni yazmayin mental cokusteyim duzgun cevap verecekler yazsin :) ben eylulde surtunmeli iliski yasadim daha sonra iliskiden 11 gun sonra hcg baktirdim normalde 0.1 cikarken bu kez 1.4 cikmisti yine negatifti daha sonra benim midem bulanmaya yorgunluk basladi ve test yapmaya karar verdim ve iliski uzerinden yaklasik 1.5 ay gecmisti negatif cikti silik cizgi dahi yoktu ve sonra aradan 2 hafta gecince yeniden test yaptim yine negatifti daha sonra reglim cok duzensiz oldugu icin kadin doguma gittim ve doktorum karindan ultrason ile bakti ona gebelik suphesini vs soylemedim bana bi sorun yok yumurtaliklarinda dedi gebelik oldugunu dusunmuyorum fakat 1 aydir karnım gercekten cok buyudu ve kilo artisim oluyor normalde asla kilo almam gercekten yrdima ohtiycaim var sizce gebelik gibi durum olabilir mi
canim gecikme falan yok ve 1 aydir sisKafaya taktiğin şeye bak o adetten dolayı şiş adet gecikince alt karnında sis lik olur zaten ne yoruyon canını
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
tabiki vermezdi zaten teste ve ultrasyonda çıkardı canım merak etmebende boyle dusunuyorum acikcasi cunku ultrasondan sonra doktorum reglimi duzenlesin diye dusuk dozajda kadin dogum kontrol haplarindan vermisti eger gebelik vs olsaydi vermezdi diye dusunuyorum
tamamdir cok teşekkür ediyorumtabiki vermezdi zaten teste ve ultrasyonda çıkardı canım merak etme
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
rica ederim canım sen git bi dahiliyeyetamamdir cok teşekkür ediyorum
- 12 Ağustos 2022
- 250
- 222
- 18
- 34
O zaman gebelik korkusu zamanlw gecer..Cünkü bu tarz takıntılar var mesrla hamilelik korkusu,aids korkusu vs gibi.Doğru bir tedavi ile bu takıntılardan kurtulabilirsiniz..Gecmis olsungidiyorum
- 18 Ocak 2023
- 289
- 144
- 18
- 30
Gazın vardır ozaman canısı çıkar rahatlarsın aşko dengeli beslen hamile değilsin isde negatif görmüşsün hepcanim gecikme falan yok ve 1 aydir sis
teşekkürler ilk kez oldu ondan boyle tedirgin oldumGazın vardır ozaman canısı çıkar rahatlarsın aşko dengeli beslen hamile değilsin isde negatif görmüşsün hep
evet gercekten bi gidip bi geliyor cok kotu bir sey yinede cok teşekkürO zaman gebelik korkusu zamanlw gecer..Cünkü bu tarz takıntılar var mesrla hamilelik korkusu,aids korkusu vs gibi.Doğru bir tedavi ile bu takıntılardan kurtulabilirsiniz..Gecmis olsun
randevu bulabilirsem gidicem umaimrica ederim canım sen git bi dahiliyeye
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
ay inşallah randevu almakta bi sıkıntı nerde yaşıyorsun?randevu bulabilirsem gidicem umaim
bayburtay inşallah randevu almakta bi sıkıntı nerde yaşıyorsun?
Merhaba benimde 77 gün önce ilişkim oldu sürtünmeli bendede kaygı bozukluğu var ve ben ilişkiden 28 ve 45 gün sonra 3 test yaptım negatif çıktı sonra rahat etmedi için 56 gün sonra ilişkiden kadın doğuma gittim herhangi bir kese yok dedi rahim kalınlaşması var dedi ama içim rahat etmedi 57 gün sonra beta hcg baktırdım <1.20 çıktı bugün ilişki üzerinden geçen 3. Reglim bugünde kadın doğuma gittim rahim incelmiş normal dedi yumurtalıklarında normal dedi olsa çıkarmıydı. Görüntüde bu gebelik varmıEylül dediginize göre 4 ay önce olmus bu. Gebelik test yaptiysaniz 4 aylik bebege positif cikardi heralde? negatif ciktigina göre hamile degilsiniz.
Eklentiler
Merhaba benimde 77 gün önce ilişkim oldu sürtünmeli bendede kaygı bozukluğu var ve ben ilişkiden 28 ve 45 gün sonra 3 test yaptım negatif çıktı sonra rahat etmedi için 56 gün sonra ilişkiden kadın doğuma gittim herhangi bir kese yok dedi rahim kalınlaşması var dedi ama içim rahat etmedi 57 gün sonra beta hcg baktırdım <1.20 çıktı bugün ilişki üzerinden geçen 3. Reglim bugünde kadın doğuma gittim rahim incelmiş normal dedi yumurtalıklarında normal dedi olsa çıkarmıydı. Görüntüde bu gebelik varmıBilemiyorum kaset testte yapmışsınız hamile olsanız bu kadar sürede oda çıkardı zaten
Eklentiler
- 19 Aralık 2022
- 239
- 122
- 33
- 31
57 gün sonra çıkan beta zaten 1.20 olmaz başka birşey vardır rahîm kalınlaşması bende de var ama gebelik yokMerhaba benimde 77 gün önce ilişkim oldu sürtünmeli bendede kaygı bozukluğu var ve ben ilişkiden 28 ve 45 gün sonra 3 test yaptım negatif çıktı sonra rahat etmedi için 56 gün sonra ilişkiden kadın doğuma gittim herhangi bir kese yok dedi rahim kalınlaşması var dedi ama içim rahat etmedi 57 gün sonra beta hcg baktırdım <1.20 çıktı bugün ilişki üzerinden geçen 3. Reglim bugünde kadın doğuma gittim rahim incelmiş normal dedi yumurtalıklarında normal dedi olsa çıkarmıydı. Görüntüde bu gebelik varmı
Merhaba benimde 77 gün önce ilişkim oldu sürtünmeli bendede kaygı bozukluğu var ve ben ilişkiden 28 ve 45 gün sonra 3 test yaptım negatif çıktı sonra rahat etmedi için 56 gün sonra ilişkiden kadın doğuma gittim herhangi bir kese yok dedi rahim kalınlaşması var dedi ama içim rahat etmedi 57 gün sonra beta hcg baktırdım <1.20 çıktı bugün ilişki üzerinden geçen 3. Reglim bugünde kadın doğuma gittim rahim incelmiş normal dedi yumurtalıklarında normal dedi olsa çıkarmıydı. Görüntüde bu gebelik varmıGebe değilsiniz fakat kaygı bozukluğunuz var. Geçmiş olsun.
Eklentiler
- 24 Ağustos 2022
- 4.427
- 16.232
- 138
Görüntüde kese görünmüyor. İçiniz artık rahat olsun gebe değilsiniz. Lütfen kendi kendinizi telkin edin burda üzücü konuşurlar ya da ironi yaparlar ciddiye alırsınız bu sefer kaygı bozukluğunu had safhada olur.Merhaba benimde 77 gün önce ilişkim oldu sürtünmeli bendede kaygı bozukluğu var ve ben ilişkiden 28 ve 45 gün sonra 3 test yaptım negatif çıktı sonra rahat etmedi için 56 gün sonra ilişkiden kadın doğuma gittim herhangi bir kese yok dedi rahim kalınlaşması var dedi ama içim rahat etmedi 57 gün sonra beta hcg baktırdım <1.20 çıktı bugün ilişki üzerinden geçen 3. Reglim bugünde kadın doğuma gittim rahim incelmiş normal dedi yumurtalıklarında normal dedi olsa çıkarmıydı. Görüntüde bu gebelik varmı