• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ultrason resmine göre 10 haftalık bebeğin cinsiyeti belli olur mu?...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eli ayagı duzgun olsunda canım kız erkek onmli degil ama bence senin bebiş kız ama hayırlısı cinsiyeti belli oduktan sonra mutlaka yazmanı bekliyorum

o onun göbek bagı aşagıda popoda duranda omuriligi daha yukarı çıkmamış çıkınca omurgaları oluşuyo işte daha kesin bilinemez cnm cinsiyet heleki bu resimde çok zor enaz 15haftada net ögrenirsin doktorun çok iyise uzmansa oda hayırlı ugurlu olsun cnm

Ben kendimce birşey keşfettim ama ne kadar doğru bilemem..Eğer ilerki haftalarda ultrason görüntülerinde bebeğin kordonu yukarı doğruysa ve bacaklarını açarak duruyorsa erkek,kordon biraz aşağı doğruysa ve bacakları kapalıysa kız...Tahminde yanılıyor olabilirim.....

Bir tahminde ben bulunayım öyleyse.Bencede senin bebiş erkek.En doğrusunu Allah bilir.Hakkında hayırlısı olsun.Tam kesinleşince yaz mutlaka bakalım tahminlerimiz tutacakmı?

Ben kendimce birşey keşfettim ama ne kadar doğru bilemem..Eğer ilerki haftalarda ultrason görüntülerinde bebeğin kordonu yukarı doğruysa ve bacaklarını açarak duruyorsa erkek,kordon biraz aşağı doğruysa ve bacakları kapalıysa kız...Tahminde yanılıyor olabilirim.....

Ben melek kızım Ada ve melek oğlum Ege nin ultrason videosuna saatlerce bakıp kendimce anca bu tahmini yapabildim...Dr umun cinsiyet tahmini doğruydu..Ancak ne kadar baksam da ne pipi ne kuku göremiyordum..Sanırım dr buna bakıp karar veriyor olmalı diye kendimce tahmin yürütüyorum.....:kedi:

Çok zor görebilmek. Daha çok minik. Doktorlar bile 3-4 ay dolmadan kesin bişey söylemiyolar. Şuan anca sallarım. Bence kız kaydirigubbakcemile3 sonucu yaz

Arkadaşlar öğrendim benim minik bir kızım olacakmış dün ikili test için doktora gittim doktorumuz %90 kız dedi çok mutluyum ikili testimin sonucu da negatif çıktı yani şu an için bir problem yokmuş benim hissettiğimde kız dı zaten yanılmamışım allah herkese gönlünden geçeni versin

Arkadaşlar öğrendim benim minik bir kızım olacakmış dün ikili test için doktora gittim doktorumuz %90 kız dedi çok mutluyum ikili testimin sonucu da negatif çıktı yani şu an için bir problem yokmuş benim hissettiğimde kız dı zaten yanılmamışım allah herkese gönlünden geçeni versin

hadi gözün aydın canım..

ilk hamile olduğumda dedim içimden kızdır kesin
oysa erkek istiyordum ama dr söylemeden de erkek olmadığını biliyordum

kuzenim 3ye hamile. ilk ikisi kız. bunda erkek olduğunu hissetmiş.

belirtilerden bahsetmiyorum.

varsa aramızda bir kızı bir oğlu olan aşerdiklerinden değil hislerinden bahsetse ya bize

bazen istekleriimiz yanıltıcı olabiliyor ama.

ben kız olduğunu hissettim
siz ne hissettiniz ne çıktı
en net cevabı bir oğlu bir kızı olanlar verebilir

ancak bir daha hamile olsam erkek beklentim olduğundan bu kadar objektif yaklamaşamam ne hissettiğimi bilemem sanki :)

bu mesajı okuyuncaa cevap yazmadan duramadım arkadaşlar evet anneler beklentilerininden sıyrılıp kendilerini dinlerlerse biliyorlar benim iki kızım var ve ikisinde de hissettim bu arada size ilginç bir şeyden bahsetmek istiyorum henüz bekarken katıldığım dii içerikli bir sohpette sohpeti yapan bayan yanılmıyorsam4. veya 5. ayında hatta gününü bile söyledi ama henüz bekar ve genç olduğumdan kulak ardı etmişim tam gününü hatırlamıyorum annenin rüyasında göreceği rüyayı kalktığında hatırlamasa bile cinsiyeti içine doğmuş olacak dediydi ben de iki hamileliğimde tam gününü hatırlamıyorum ama 4. aya girdiğim gün ikisindede hissettim bayanın dediğine göre bu olayın bilimsel bir açıklaması bile varmış aşırı dindar ve arştıran bu tip bayanlar varsa etrafınızda bir sorun ben tam ay ve gününü unutmuşum malesf 4. veya 5 diye hatırlıyorum ama emin de değilim....

Ben melek kızım Ada ve melek oğlum Ege nin ultrason videosuna saatlerce bakıp kendimce anca bu tahmini yapabildim...Dr umun cinsiyet tahmini doğruydu..Ancak ne kadar baksam da ne pipi ne kuku göremiyordum..Sanırım dr buna bakıp karar veriyor olmalı diye kendimce tahmin yürütüyorum.....:kedi:

valla ikinci bebeğime hamileyim Allah nasip ederse ama bende öyle zannediyordum.yani pipi yada kuku arıyolar ama öyle değilmiş.geçen gün çok dikkatli takip ettim dr.ultrason aletini bebeğin aşağından bakacak şekilde poposuyla c.organına doğru tutuyodu.yani önden yada bacak arasından kesinlikle değil.

Back