Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım teşekkur ederim cuma tekrar yazıcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben bugun kontrolume gittim kanama alanim yok olmus bi sevindimki anlatamam :) bence bebegin yerlesme kanamasidir o hic korkma eger sende agri dis kanama yoksa korkulcak bisey yoktur icini ferah tut
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tekrar mrb doktora tekrar gittim ve tekrar vajinal baktı aşağıya inmeye başlamış ama garanti düşer diye birşey yokmuş ve kese etrafında biraz kanama var gibiymiş o sırada ateşim vardı benim bende bunu söleyince bazı testleri istedi benden ama herşey çok normal ateşin sebebi başkaydı sanırım.
salı tekrar gidecem salıya düşmezse de salı günü kürtaj yapıcaz
Mrb canım kalp atışı varmı hiç mi oluşmamış ultrasonda ne kadar gözüküyormuş. canını sıkma desemde boş benim hala içim içimi yiyor. Eğer sağlıksız gebelik düşer diyorsa düşmesi içinde hap verildiğini biliyorum ama sanırım öyle de yapmamışlar. Ateş hamilelikte oluyor genelde inşallah bu dönemi bir an önce atlatırsın cnm.
kalp atışını zaten en bşından beri hiç duyamadık canım kese gözüküyor sadece hala.
türkiyede hap yasakmış. biz de zaten beklenmesi gereken süreyi bekledik artık bu durum dayanılmaz hale geldi salı günü doktor kürtaj yapalım dedi
hemen hastaneye gittim ve bebegin kalp atisini alamadilar yarin buyuk ihtimal bebegi alacaklarmisBu durumu bildir bence hemen doktoruna.
hemen hastaneye gittim ve bebegin kalp atisini alamadilar yarin buyuk ihtimal bebegi alacaklarmis
amin ins. Cok uzgunum hic iyi hissetmiyorum
Allah yardimcin olsun. Rabbim en kisa zamanda saglikli bi hamilelik yasatsin.
amin ins. Cok uzgunum hic iyi hissetmiyorum