• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik kesesinin etrafında kanama :(

Ben bugun kontrolume gittim kanama alanim yok olmus bi sevindimki anlatamam :) bence bebegin yerlesme kanamasidir o hic korkma eger sende agri dis kanama yoksa korkulcak bisey yoktur icini ferah tut

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım teşekkur ederim cuma tekrar yazıcam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tekrar mrb doktora tekrar gittim ve tekrar vajinal baktı aşağıya inmeye başlamış ama garanti düşer diye birşey yokmuş ve kese etrafında biraz kanama var gibiymiş o sırada ateşim vardı benim bende bunu söleyince bazı testleri istedi benden ama herşey çok normal ateşin sebebi başkaydı sanırım.
salı tekrar gidecem salıya düşmezse de salı günü kürtaj yapıcaz :(

Ben bugun kontrolume gittim kanama alanim yok olmus bi sevindimki anlatamam :) bence bebegin yerlesme kanamasidir o hic korkma eger sende agri dis kanama yoksa korkulcak bisey yoktur icini ferah tut

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gözün aydın canım çok sevindim İnşallah benimde yok olur hiç ağrım yok kanamam da olmadı progestan kullanmak çok sinir bozucu beni ayın 7sine kalp atışını dinlemeye çağırdı o zamana kadar böyle merak içinde bekliyorum

tekrar mrb doktora tekrar gittim ve tekrar vajinal baktı aşağıya inmeye başlamış ama garanti düşer diye birşey yokmuş ve kese etrafında biraz kanama var gibiymiş o sırada ateşim vardı benim bende bunu söleyince bazı testleri istedi benden ama herşey çok normal ateşin sebebi başkaydı sanırım.
salı tekrar gidecem salıya düşmezse de salı günü kürtaj yapıcaz :(

Mrb canım kalp atışı varmı hiç mi oluşmamış ultrasonda ne kadar gözüküyormuş. canını sıkma desemde boş benim hala içim içimi yiyor. Eğer sağlıksız gebelik düşer diyorsa düşmesi içinde hap verildiğini biliyorum ama sanırım öyle de yapmamışlar. Ateş hamilelikte oluyor genelde inşallah bu dönemi bir an önce atlatırsın cnm.

Mrb canım kalp atışı varmı hiç mi oluşmamış ultrasonda ne kadar gözüküyormuş. canını sıkma desemde boş benim hala içim içimi yiyor. Eğer sağlıksız gebelik düşer diyorsa düşmesi içinde hap verildiğini biliyorum ama sanırım öyle de yapmamışlar. Ateş hamilelikte oluyor genelde inşallah bu dönemi bir an önce atlatırsın cnm.

kalp atışını zaten en bşından beri hiç duyamadık canım kese gözüküyor sadece hala.
türkiyede hap yasakmış. biz de zaten beklenmesi gereken süreyi bekledik artık bu durum dayanılmaz hale geldi salı günü doktor kürtaj yapalım dedi

kalp atışını zaten en bşından beri hiç duyamadık canım kese gözüküyor sadece hala.
türkiyede hap yasakmış. biz de zaten beklenmesi gereken süreyi bekledik artık bu durum dayanılmaz hale geldi salı günü doktor kürtaj yapalım dedi

Anladım canım :( bende hiç kalp atışını duyamamistim ilkinde şuan da duymama 10 gün daha var hiçbirimizin garantisi yok ne yazık ki forumda bi çok kişi kalp atışını duyduğu halde bi hafta sonra kalbinin durduğunu öğrendiler. Sağlıksız bebekmis demekki başta böyle olması gerçekten daha iyi büyüdükçe yıkım daha çok oluyor. inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bi hamilelikle yoluna devam edersin cnm.

Kızlar mrb, bana yardım edebilir misiniz su anda 9 haftalık hamileyım 6 haftalıkken dr gıttım kanama alanı gordu bebek saglıklı kalp atısı vardı progestan verdı agız yoluyla yat kalkma dedı 10 gun .kanaman olabılır cogalırsa gel dedı yoktu kanama daha sonra 8 haftalıkken gıttım yıne kanama alanı duruyordu bebek saglıklıydı 2 hafta daha yat kalkma dedı 13 ocak randevu verdı.bugun bıraz önce tuvalete gıttım kanama olmustu bıraz rengi kahverengı kırmızı karısımı yanı kahverengının suyla karısmıs halı sizce korkulacak bısey var mı ne oluyor bılmıyorum ılk gebelıgım :(

Kizlar bende bes haftalik gebeyim bendedr kanama okuyor bazende kahve lekenme oluo doktor progestan verdi yat dedi uc gundur iciyorum azcik azaldi ama genede var lekenme. Iki hafta sonra kontrolum var benmde insalah kalp atisini duyariz ayrica clexane 4 de kullaniyorum

Bu kanama yüzünden 23.haftda çocuğumu sancinin gelmesiyle dogurdum yarım saat yaşadı ve oldu gelişimi çok geriden gitmiş tamamen doktorumun ilgisizliğinden kaynaklı bi düşük oldu 2.5 aylıkken kanama kese etrafında çok yoğundu 6aya kadar hergun kanamam oldu Rabbim herkese ewladini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Back