Ultrason ölçümleriyle ilgili bir sorum var

setu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
954
6
doktor yapmış olduğu ultrason ölçümleri sonucu bebeğin kilosunu söylüyor ya verdiği ölçüm kağıtlarını evde bir gebelik sitesinde girdiğimde doktorun bana söylediği bebeğin kilosu daha düşük. girdiğim her ayın sonuçlarında kendi doktorumunkine göre bebeğimin ağırlığı 300 yada 350 gr daha düşük. yani internette 300 gr falan daha yüksek çıkıyor. benim gibi ultrason ölçümlerini evde internette bakan varmı

Canım ne gerek var buna.ınternetle kafanı karıştırıyorsun.Valla benim hamilelğim çok sorunlu geçti.Hep korkuyordum inernetten araştırıp kafayı yiyordum.En sonunda doktorum yasakadı böle olmaz dedi.Benim oğlum 33 haftalıkken 30 haftalık bebek gibi görünüyordu doktorum öle diyodu ama doğunca maşallah herşeyi normaldi.Bence gerek yok bunlara canım benim

bencede internete fazla takılmayın. bir çok ortalama yabancı ülkelere göre yapılıyor.

bende kafayı çok taktım bunlara.nette araştırıp durdum.aslında yapmamak lazım.dahada çok aklın karışıyo.netten bakmıyorum artık hiç bişeye.doğum yapan arkadaşlarıma soruyorum,yada benim gibi hamiş olanlara.
benimde haftası 1hafta öndeydi 2hafta önce gittiğimde bu gidişmde 1hafta geride çıktı.korktum çok.ama birçok kişide olduğunu öğrendim.içim rahatladı.elde değil işte büyütüyoruz istemeden.annelik iç güdüsü ,endişeleniyo insan.anlıyorum seni.kilosu usg nin verdiği aşağı yukarı bir ölçüm zaten.fazla endilenip canını sıkma tatlım.
söyleyene bak.sanki ben farklıyım.hehee
:roflol:

nette verilen ağırlıklar ortalama ağırlıklarr
hatta o sitelerde doktorunuz bebeğin kilosu normal diyosaa doktorunuzu dinleyin diyoo

Canım ya hamilelik işte insan endişe ediyor.Korkuyor.Benim doktorum bu konuda çok iyiydi.Hep yi yönlerini sölerdi.Sıkıntılı bi hamileilk geçirdin olur derdi.Neyse o korkulu günler geride kaldı.Ayy valla böle hamişleri gördükçe bitane daha yapasım geliyor:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…