• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrason Kontrolünde Bebeğin Burnu ve Yüz Yapısı Hk :)

burdarose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
16
11
3
28
Kızlar selam,
İlk kez çocuk sahibi olacağım için aklıma birçok garip konu takılabiliyor :confused: Bugün 12+1 ultrason kontrolünde olduğu, bebeğin sağlıklı bir boyutta olduğunu öğrendim ve çok mutlu oldum. Hatta ikili tarama testi için kan da verdim, sonucu bekliyorum.

Ultrasonda bebeğimin burnu biraz fazla büyük geldi, sizlere bir sormak istedim. Bir de alt çenesi biraz önde gibi de duruyor.

Ultrason çok kaliteli olmayabilir ama fotoğrafa göre ben böyle yorumladım. Bu durum normal mi, ultrasondan kaynaklı mı böyle görünüyor?

Cinsiyeti de 4. ay gibi söyleyebiliriz dedi hoca.

Şimdiden hepinize çooook teşekkür ederim.❤️

Eklentiler

• Ekran Resmi 2025-01-16 10.27.19.png
    Ekran Resmi 2025-01-16 10.27.19.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 41
  • Ekran Resmi 2025-01-16 10.27.03.png
    Ekran Resmi 2025-01-16 10.27.03.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 35
Kızlar selam,
İlk kez çocuk sahibi olacağım için aklıma birçok garip konu takılabiliyor :confused: Bugün 12+1 ultrason kontrolünde olduğu, bebeğin sağlıklı bir boyutta olduğunu öğrendim ve çok mutlu oldum. Hatta ikili tarama testi için kan da verdim, sonucu bekliyorum.

Ultrasonda bebeğimin burnu biraz fazla büyük geldi, sizlere bir sormak istedim. Bir de alt çenesi biraz önde gibi de duruyor.

Ultrason çok kaliteli olmayabilir ama fotoğrafa göre ben böyle yorumladım. Bu durum normal mi, ultrasondan kaynaklı mı böyle görünüyor?

Cinsiyeti de 4. ay gibi söyleyebiliriz dedi hoca.

Şimdiden hepinize çooook teşekkür ederim.❤️
Sizin ult goruntusunu bilmem ama bana verilen uktrason goruntusuyle cikan ayni oldu ya 😂 ultrasonu gorunce ya dedim nasi yakisikli bisey yandan gorunuyordu. Baktim aynisini kucagima verdiler sonra 😂 burnu kucucuktu benim ultrasonda nokta gb biseydi oglumun burnu hakkaten kiz olsaymis da o burun olurmus.

Ultrasonda hareketli olarak gördüğünüzde de büyük görünüyor muydu? Hani kaliteden böyle ise anlarsınız zaten. Anne baba burnu büyükse çocuğun da burnu büyük olabilir

Ultrasonda hareketli olarak gördüğünüzde de büyük görünüyor muydu? Hani kaliteden böyle ise anlarsınız zaten. Anne baba burnu büyükse çocuğun da burnu büyük olabilir
Benim burnum küçücük, eşimin de normal bir erkek burnu diyebilirim. O yüzden biraz şaşırdım.

Hoca bu sefer kendisi baktı, direkt ekranı takip edemedim. Ondan aklıma takıldı

Benim burnum küçücük, eşimin de normal bir erkek burnu diyebilirim. O yüzden biraz şaşırdım.

Hoca bu sefer kendisi baktı, direkt ekranı takip edemedim. Ondan aklıma takıldı
Bir sonrakinde bakarsınız daha yeni yeni oluşuyor çok anlaşılmayabilir

Ohoo çok erkencisiniz bunları düşünmek için. Daha bu görüntüler o kadar değişecek ki. Benim 32. Haftada en net görüntüsünü anca vermişti. O görüntünün aynısı olarak doğdu 😊 şanslıysanız ayrıntılı usg’de net görürsünüz, bende plasenta ön kısımda kaldığı için hiç görememiştik mesela

kız ne alakaaaa 😂😂 değiliyor. detaylı usgye kadar bekleyin. bunlar net değil. benimkiler böyleydi. ilk fotoğraf detaylı usgden. ondan sonraki tüm kontrollerde tip, ağız, burun aynı ama 😂

Eklentiler

• 9C330C2B-D514-4009-BD39-8E172A42209D.jpeg
    9C330C2B-D514-4009-BD39-8E172A42209D.jpeg
    123,7 KB · Görüntüleme: 19
  • FE77E5D1-E895-4ED9-A1DA-AF81294A3BA4.jpeg
    FE77E5D1-E895-4ED9-A1DA-AF81294A3BA4.jpeg
    135,1 KB · Görüntüleme: 19
Hepiniz cansınız çok teşekkür ederim, 10 gün sonra bir randevu daha var orada daha da belirginleşir o zaman ❤️

Back