- 9 Şubat 2022
- 486
- 126
- 33
- 24
- Konu Sahibi Gamzeli 11
-
İns o kadar bekletmez beni çatlarim ya öyle birşey olursa artık doğumda görürüm deyip ben istemem görmekKeyfine göre takiliyo isdebenim bunun gibi ters olan 8 Co aya kadar pipisini göstermedi
İns o kadar bekletmez beni çatlarim ya öyle birşey olursa artık doğumda görürüm deyip ben istemem görmek
İns umarım döner sezeryandan çok korkuyorum Allah'tan ümit kesilmez bakalımBenim bebiş de ters duruyordu, doğumu sezaryen yapmak zorunda kalmıştım makat geliş olduğu için. Aksi bir durum olsaydı doktorunuz sizi ona göre yönlendirirdi, sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu
Normal mi yaptinizValla benimki resmen catlatdi beni 8 Ci aya kadar hep gizledi dediler her halde bu kız utaniyo gizliyo ama erkek çıktı
EvetNormal mi yaptiniz
İns bende öyle yaparım kaçıncı ayda döndü bebis
7 de dondu kafası aşağı öylece kaldı çıkana kadarİns bende öyle yaparım kaçıncı ayda döndü bebis
Tam kendinize göre doktor bulmuşsunuz.Yok hiç bişey olmadı korkma. Bana sadece doktor demişti namaz kılma bebeğin kafasi ezilir diye ama namazimida kıldım hep hicbisey olmadı çok.sukur.
Umarım gönlünüzce olur her şeyİns umarım döner sezeryandan çok korkuyorum Allah'tan ümit kesilmez bakalım
Dönmesini çok istiyorum yoksa cinsiyetini ogrenemiycem7 de dondu kafası aşağı öylece kaldı çıkana kadar
İns sag salim gelsindeUmarım gönlünüzce olur her şey
Dönmesini çok istiyorum yoksa cinsiyetini ogrenemiycem
İki tane hastane çıkışı al biri pembe biri mavi nolucakGaliba öyle olacak
Mavi var oglumdan kalma pembe alırımİki tane hastane çıkışı al biri pembe biri mavi nolucak
Aynen ikisinide al yanına ne çıkarsa gorucen zatenMavi var oglumdan kalma pembe alırım
İns bakalımAynen ikisinide al yanına ne çıkarsa gorucen zatenmerakta kal.nolucak
Bilmiyorum ilk kez başıma geliyorSecde pozisyonu
Benim doktorum doğumda pozisyonu çok iyi bebegin demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?