Canım bana da sadece 0,69 cm deri içindekinden bahsetmedi ben de ayın ikisinde gideceğim. Evde bakınca o beyazlığı fark ettim. Rica etsem sen de ultrason görüntünü yükler misinBence yolk dur canım doktor ne dedi hamilelik kesesi kaç mm
Ben pazartesi tam beş haftalıkken ultrasonda 7mm kese icindede minnacık yolk göründü bebek için erken dedi doktor dört Mayıs'ta gitcem tekrar altı buçuk haftalıkken
Canım bana da sadece 0,69 cm deri içindekinden bahsetmedi ben de ayın ikisinde gideceğim. Evde bakınca o beyazlığı fark ettim. Rica etsem sen de ultrason görüntünü yükler misin
Hadi ya çok kötü ben devlet hastanesine gidiyorum özel bile değil bayağı iyilerBize ultrason görüntüsü vermediler canım daha doğrusu sonradan öğrendim önceden para ödemek gerekiyormuş bizde odememistik o yüzden ben yurtdışındayim
Canım şimdi farkettim ikimizinde muhtemel tarih 25 aralık beraberizHadi ya çok kötü ben devlet hastanesine gidiyorum özel bile değil bayağı iyiler
Evet ben de fark ettimCanım şimdi farkettim ikimizinde muhtemel tarih 25 aralık beraberiz
Çok teşekkür ederim canım cinsiyeti erkek miTesadüfe bak tam 5+4 benim ilk ultrason da
Ultrason kağıdında yazıyor canımBenimde 5+3 kese göründü kaç cm olduğunu nerden anlıyoruz kızlar
Hayır canım, kız :)Çok teşekkür ederim canım cinsiyeti erkek mi
Allah bağışlasın canım kesesi yuvarlak olan erkek diye biliyordum daHayır canım, kız :)
Ne zaman görünüz tam bilmiyorum ama o kese göbek bağından önce bebeğin beslenmesini sağlıyorYolk kesesi nedir ve ne zaman görülür arkadaşlar
Teşekkürler canımNe zaman görünüz tam bilmiyorum ama o kese göbek bağından önce bebeğin beslenmesini sağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?