Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet tahmini yapanlar vardi bi dönem. Ondan sordum canım.canım cinsiyetini öğrenmek için 6 hafta çok erken![]()
Bebegin kesedeki durumuna göre cinsiyet tahmini yapanlar vardi bi donem. Öyle biri cikar diye yazdim
Haklisin canim ama insan merak ediyo. Suan 8 haftaligim 11. Haftada ikili taramaya gidecegim o zaman soyluyo dr.um. ama merak isteyaaa duymadım canım valla.. yine de acele etme yanıltıcı olabiliyor.. zaten 2 şansı var %50 %50![]()
Haklisin canim ama insan merak ediyo. Suan 8 haftaligim 11. Haftada ikili taramaya gidecegim o zaman soyluyo dr.um. ama merak iste
bir kizim var soranlara kiz hissediyorum dedim ama acikcasi istedigim erkek ve erkek hissediyorum.peki sen ne hissediyorsun o da önemliben erkek hissetmiştim ve bir oğlum var :) soranlara kız diyordum ama hislerim erkekti :)
B
bir kizim var soranlara kiz hissediyorum dedim ama acikcasi istedigim erkek ve erkek hissediyorum.
Onu kim uydurdu bilmiyorum ama hiç alakası yok canım geçen ben de gördüm biri yazmış senin dediğini :) benim solda erkek :)Sağ taraftaysa erkek sol taraftaysa kiz diye duymuştum ben![]()