- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Beta olcumu yaptirmadim ilk ogredigimde yapilmisti bir daha yaptirmadim. Bugun ilk kez gittim karnimdan göründü. Olctugu yerin uzerinde de bosluk var orayi kese diye gösterdi olctugu yer farkli ben de anlamadım.O ölçtüğü yerdir kese boyutuna bakıyor ikiz olsa söylerdi ya betanız kac
Yok canım ölçülen yer kese boyunu ölçüyor boşluk olmuyor zaten siyah bir noktadır keseBeta olcumu yaptirmadim ilk ogredigimde yapilmisti bir daha yaptirmadim. Bugun ilk kez gittim karnimdan göründü. Olctugu yerin uzerinde de bosluk var orayi kese diye gösterdi olctugu yer farkli ben de anlamadım.
Olculen yerin ustunde de siyahlik var doktor ilk orayi gösterdi o yuzden kafam karıştı. Rabbimden gelen her sey kabulum tek de olsa saglikla kucagima alayim yeter ki :)Yok canım ölçülen yer kese boyunu ölçüyor boşluk olmuyor zaten siyah bir noktadır kese
Bak.simdi ölçüp sonra biraz aşağıya kaydiripda çekmiş olabilir görüntüyü o yüzden öyle göstermiş olabilirOlculen yerin ustunde de siyahlik var doktor ilk orayi gösterdi o yuzden kafam karıştı. Rabbimden gelen her sey kabulum tek de olsa saglikla kucagima alayim yeter ki :)
12 gun sonra cagirdi o zaman belli olur zaten :) Hayirlisi :)Bak.simdi ölçüp sonra biraz aşağıya kaydiripda çekmiş olabilir görüntüyü o yüzden öyle göstermiş olabilir
Hadi bakalım pıt pıt pıt dinlersin inşallah kalbinide Allah tamamına erdirsin12 gun sonra cagirdi o zaman belli olur zaten :) Hayirlisi :)
Cok sagol canim Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah.Hadi bakalım pıt pıt pıt dinlersin inşallah kalbinide Allah tamamına erdirsin
Hadi gozun aydın cnm ben de seni merak ediyodum 4+4 den buyuk olmasi gerekmiyo mu?? Ben de carsamba gidicem cnm umarim ben de keseyi gorebilirim :)Kizlar ben de geldim kesemizi gorduk cok sukur. 4 hafta 4 gunluk dedi doktor. Yalniz kafama bir sey takildi. Doktor bana kese diye ustteki kismi gosterdi sonra da alttta iki arti olan yerin arasini ölçtu. Iki kese mi var bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama doktor ikiz demedi :) Ikiz annesi olan varsa bir degerlendirebilir mi?Eki Görüntüle 1958859
Eki Görüntüle 1958860
Sat gore bugun 5+3 aslinda canim ama ultrasonda 4+4 çıktı. Degisir bu deger dedi doktor bebek gorunmeden net olmuyormus bu degerler. 12 gun sonra çağırdı hayirlisi olsun insallah senin de görünür karnimdan göründü benim cok kucuk ama 6.2 mm :)Hadi gozun aydın cnm ben de seni merak ediyodum 4+4 den buyuk olmasi gerekmiyo mu?? Ben de carsamba gidicem cnm umarim ben de keseyi gorebilirim :)
Carsamba gunu benim de 5+3 olacak bakalim doktor bana ne diyecekSat gore bugun 5+3 aslinda canim ama ultrasonda 4+4 çıktı. Degisir bu deger dedi doktor bebek gorunmeden net olmuyormus bu degerler. 12 gun sonra çağırdı hayirlisi olsun insallah senin de görünür karnimdan göründü benim cok kucuk ama 6.2 mm :)
Istedi canim carsamba gunu devlete gidecegim orada yaptiracagim ben de tahlilleri. Karnimdan gorunmesine ben de sasirdim :))Carsamba gunu benim de 5+3 olacak bakalim doktor bana ne diyecekKarninda gormende enteresanmis cok kucuk daha :) tahlillerini yapti mi doktor??
Ben direk ozele gidicem cnm cocuk var ugrasamam git gel carsamba atarim sana ultroson görüntüsünü tahlillerde de sikinti çıkmaz Insallah... Bebislerimiz bize sıkı sıkı tutunur insaallah ilk 3 ay!cok onemliIstedi canim carsamba gunu devlete gidecegim orada yaptiracagim ben de tahlilleri. Karnimdan gorunmesine ben de sasirdim :))
Teşekkür ederim hepimiz saglikla kucağimiza alalim insallah. Rahim kalınlığından bahsetmedi hic doktor. Hayırlisi olsun zaten varsa onumuzdeki haftalarda belli olur:)Doktorunun diğer aldığı ölçü muhtemelen endemetrium yani rahim duvarının kalınlığı gibi gözüküyor , onun kalınlaşmasıda önemli o yüzden kafan karışmış olabilirbu arada hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin.
Merhaba kızlar ben gün hastaneye gittim 5+2 sata göre ama doktor bana kesen küçük dedi 4 haftalık diye kaydetti mi problem olurmu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?