• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrason Görüntüsü

okeanoss00

Kedileri severim :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
8.286
9.878
248
Kizlar ben de geldim kesemizi gorduk cok sukur. 4 hafta 4 gunluk dedi doktor. Yalniz kafama bir sey takildi. Doktor bana kese diye ustteki kismi gosterdi sonra da alttta iki arti olan yerin arasini ölçtu. Iki kese mi var bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama doktor ikiz demedi :) Ikiz annesi olan varsa bir degerlendirebilir mi?
1488028944971525796548.jpg

20170225_123017.jpg

20170225_123658.jpg

Son düzenleme:
O ölçtüğü yerdir kese boyutuna bakıyor ikiz olsa söylerdi ya betanız kac

Ben iki kese goremedim zaten daha erken sanirim onu ogrenmek icin eminde degilim tabi , kese olcusune bakmistir canim boydan boya uzunluk , bu arada hayirli olsun

O ölçtüğü yerdir kese boyutuna bakıyor ikiz olsa söylerdi ya betanız kac
Beta olcumu yaptirmadim ilk ogredigimde yapilmisti bir daha yaptirmadim. Bugun ilk kez gittim karnimdan göründü. Olctugu yerin uzerinde de bosluk var orayi kese diye gösterdi olctugu yer farkli ben de anlamadım.

Beta olcumu yaptirmadim ilk ogredigimde yapilmisti bir daha yaptirmadim. Bugun ilk kez gittim karnimdan göründü. Olctugu yerin uzerinde de bosluk var orayi kese diye gösterdi olctugu yer farkli ben de anlamadım.
Yok canım ölçülen yer kese boyunu ölçüyor boşluk olmuyor zaten siyah bir noktadır kese

Haftaya mi çağırdı tekrar iki hafta sonra mi dikkat et kendine biraz bak bi daha gittiğinde daha belirgin olucak Allah'ın izniyle

Yok canım ölçülen yer kese boyunu ölçüyor boşluk olmuyor zaten siyah bir noktadır kese
Olculen yerin ustunde de siyahlik var doktor ilk orayi gösterdi o yuzden kafam karıştı. Rabbimden gelen her sey kabulum tek de olsa saglikla kucagima alayim yeter ki :)

Olculen yerin ustunde de siyahlik var doktor ilk orayi gösterdi o yuzden kafam karıştı. Rabbimden gelen her sey kabulum tek de olsa saglikla kucagima alayim yeter ki :)
Bak.simdi ölçüp sonra biraz aşağıya kaydiripda çekmiş olabilir görüntüyü o yüzden öyle göstermiş olabilir

Kizlar ben de geldim kesemizi gorduk cok sukur. 4 hafta 4 gunluk dedi doktor. Yalniz kafama bir sey takildi. Doktor bana kese diye ustteki kismi gosterdi sonra da alttta iki arti olan yerin arasini ölçtu. Iki kese mi var bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama doktor ikiz demedi :) Ikiz annesi olan varsa bir degerlendirebilir mi?Eki Görüntüle 1958859

Eki Görüntüle 1958860
Hadi gozun aydın cnm ben de seni merak ediyodum 4+4 den buyuk olmasi gerekmiyo mu?? Ben de carsamba gidicem cnm umarim ben de keseyi gorebilirim :)

Hadi gozun aydın cnm ben de seni merak ediyodum 4+4 den buyuk olmasi gerekmiyo mu?? Ben de carsamba gidicem cnm umarim ben de keseyi gorebilirim :)
Sat gore bugun 5+3 aslinda canim ama ultrasonda 4+4 çıktı. Degisir bu deger dedi doktor bebek gorunmeden net olmuyormus bu degerler. 12 gun sonra çağırdı hayirlisi olsun insallah senin de görünür karnimdan göründü benim cok kucuk ama 6.2 mm :)

Sat gore bugun 5+3 aslinda canim ama ultrasonda 4+4 çıktı. Degisir bu deger dedi doktor bebek gorunmeden net olmuyormus bu degerler. 12 gun sonra çağırdı hayirlisi olsun insallah senin de görünür karnimdan göründü benim cok kucuk ama 6.2 mm :)
Carsamba gunu benim de 5+3 olacak bakalim doktor bana ne diyecek ;) Karninda gormende enteresanmis cok kucuk daha :) tahlillerini yapti mi doktor??

Carsamba gunu benim de 5+3 olacak bakalim doktor bana ne diyecek :KK66: Karninda gormende enteresanmis cok kucuk daha :) tahlillerini yapti mi doktor??
Istedi canim carsamba gunu devlete gidecegim orada yaptiracagim ben de tahlilleri. Karnimdan gorunmesine ben de sasirdim :))

Istedi canim carsamba gunu devlete gidecegim orada yaptiracagim ben de tahlilleri. Karnimdan gorunmesine ben de sasirdim :))
Ben direk ozele gidicem cnm cocuk var ugrasamam git gel carsamba atarim sana ultroson görüntüsünü tahlillerde de sikinti çıkmaz Insallah... Bebislerimiz bize sıkı sıkı tutunur insaallah ilk 3 ay!cok onemli

Doktorunun diğer aldığı ölçü muhtemelen endemetrium yani rahim duvarının kalınlığı gibi gözüküyor , onun kalınlaşmasıda önemli o yüzden kafan karışmış olabilir:KK66: bu arada hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin.

Doktorunun diğer aldığı ölçü muhtemelen endemetrium yani rahim duvarının kalınlığı gibi gözüküyor , onun kalınlaşmasıda önemli o yüzden kafan karışmış olabilir:KK66: bu arada hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin.
Teşekkür ederim hepimiz saglikla kucağimiza alalim insallah. Rahim kalınlığından bahsetmedi hic doktor. Hayırlisi olsun zaten varsa onumuzdeki haftalarda belli olur:)

Kızlar ultrasonda GS , GA, MI ve Tls değerleri neler biliyor musunuz? Netten baktım bulamadım da

Back