- 2 Ekim 2024
- 12
- 0
- 25
- Konu Sahibi esmadagli6302
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek sankıCinsiyet tahmini alabilirmiyim
Kıza benzıyor nubuEki Görüntüle 3485864
Merhabalar hanımlar keseye göre cinsiyet tahmini ne olabilir tahmini olan var mı ?
Yaaa hayırlısı olsun kız dıyende var erkek dıyende içimden kız gecıyor ama anlayamadım sormak ıstedım nası bu hisse kapıldınızErkek sankı
Yapısal olarak erkegı andırdı gönlünüze göre olur inşallahYaaa hayırlısı olsun kız dıyende var erkek dıyende içimden kız gecıyor ama anlayamadım sormak ıstedım nası bu hisse kapıldınız
Teşekkürler
Ay ınsallah teşekkür ediyorumYapısal olarak erkegı andırdı gönlünüze göre olur inşallah
Keseye göre kıza benziyorMerhaba cinsiyet tahmininiz var mi :)
Banada tahminde bulunabilir misşnizErkek diye tahmin ediyorum
Yorumunuzu bekliyorum:))Ben keseye göre yaptım evet keseye göre çoğunlukla doqru çıkıyor
Valla bana sorarsanız erkekYorumunuzu bekliyorum:))
Neyine göre yprum yaptınız merak ettim sadece :)) teşekkür ederim bu aradaValla bana sorarsanız erkek
Gönlünüzdeki olur inşallah sağlıklı bir şekilde
Kesin deqil bunlar tabi kese şekline göre tahminYa şu ultrason kaşıdığından nasıl anlıyorsunuz kız erkek ? Ben baktığımda bu kadar küçükleri bişi göremiyorum ama okumaktan da geri kalmıyorum
Kese şekline göre tahmin tabiki kesin deqilNeyine göre yprum yaptınız merak ettim sadece :)) teşekkür ederim bu arada
Evet kıza benzetti ama emin değildi oda ama kime sorsam erkek dedi o yüzden merak ettim :))Kese şekline göre tahmin tabiki kesin deqil
Doktorunuz açıklamadı mi en azından bı tahmin falan
Yani kese şekli duruşu erkek gibi yinede biz kesin bilemeyiz tabiEvet kıza benzetti ama emin değildi oda ama kime sorsam erkek dedi o yüzden merak ettim :))
Kız hala yuvarlak aslında bazen hafif böyle olabiliyor duruşuda kız kesesideBanada bakar mısınız?. İlk görüntüsü yuvarlaktı şimdi böyle oldu