- Konu Sahibi esmadagli6302
Kız nubuSizce benim nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız nubuSizce benim nedir
Kız gibi görünüyorMerhaba banada tahminde bulunur musunuz
Ben keseye göre yaptım evet keseye göre çoğunlukla doqru çıkıyorCinsiyet tahmini yapan sayfaya sordum erkek dedilr siz neye göre yorum yaptınız acaba kesesine göre mi
Umarım gönlünden geçen olur başta sağlıklı olsun inşallah neyi istiyorsanız o olurOvale yakın dağınık gibi keselere erkek bebek kesesi diyo bu biraz öyle bende çok merak ediyorum aslında bu merakım biraz beni rahatsız da ediyo yani hep aklımda acaba ne olacak diye
Yaa hadi bakalım haftasınu gösterirse öğreniceeez, sağlıklı olsun kızzz istiyorumKız gibi sanki
Yaaa inşallahKız gibi geldi
Yaa inşallahKız gibi geldi
Ya ben sizin ultrason fotoğrafınzı yeni gördüm de fikrimi söylemek istedim kız olabilir bence fasülye gi
Kıza çok çok benziyorEki Görüntüle 3485864
Merhabalar hanımlar keseye göre cinsiyet tahmini ne olabilir tahmini olan var mı ?
Kız gibi geldi
Sizce benimki nedir kızlar
Kız gibi doktor bişey demedimi
Doktor henüz bir şey söylemedi tahmin edebiliriz Şuan yüzdelik dedi ama söylemedi ama sabırsızlanıyorum neredeyse Şuan 14 haftalığızKız gibi doktor bişey demedimi
Umarım istediqiniz olur sağlıklı bir şekildeDoktor henüz bir şey söylemedi tahmin edebiliriz Şuan yüzdelik dedi ama söylemedi ama sabırsızlanıyorum neredeyse Şuan 14 haftalığız