- 30 Eylül 2024
- 28
- 8
- Konu Sahibi esmadagli6302
Cinsiyet tahmini yapabilecek olan varmı 7+4
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz neyi görmek istediniz pardon ?görmemizi istediğin şeyin ultrason fotoğrafı olduğuna emin misin?
Bu görselde ancak kese dolu denir.11-12 haftalık oldugunda paylasırsınız cok erken daha.Cinsiyet tahmini yapabilecek olan varmı 7+4
Eki Görüntüle 3485442
Teşekkür ederim cevabınız için bazı inanışlara göre yorum yapılıyor bu haftalarda o yüzden merak ettimBu görselde ancak kese dolu denir.11-12 haftalık oldugunda paylasırsınız cok erken daha.
Teşekkür ederim cevabınız içinErkek diye tahmin ediyorum
ramzi teorisine göre kese sağdaysa kız soldaysa erkek o zaman bu kız ama bende tutmadı bu teori :3 hatta nub teorisi bile tutmadı x-DTeşekkür ederim cevabınız için bazı inanışlara göre yorum yapılıyor bu haftalarda o yüzden merak ettim
Erkek gibiCinsiyet tahmini yapabilecek olan varmı 7+4
Eki Görüntüle 3485442
Teşekkür ederim cevabınız için neye göre yorumladiniz acabaErkek gibi
Yani tutmayabilir benimde teşekkür ederimramzi teorisine göre kese sağdaysa kız soldaysa erkek o zaman bu kız ama bende tutmadı bu teori :3 hatta nub teorisi bile tutmadı x-D
İlk çocuk cinsiyeti hiç önemli deqil sağlıkla gelsin inşallah teşekkür ederim cevabınız içinÇok küçük olduğu için fotoğrafa göre yorum yapmayacağım ama içimden direk kız geçti inşallah sağlıklı olur cinsiyeti önemli değil
Kese şekline göre benimkide böyleydiTeşekkür ederim cevabınız için neye göre yorumladiniz acaba
Keseye göre tahminlerin çoğu tutuyor bildiğime göre teşekkür ederim cevabınız içinKese şekline göre benimkide böyleydi
Kız benım kızımla aynı seklıCinsiyet tahmini yapabilecek olan varmı 7+4
Eki Görüntüle 3485442
Hayırlısı bakalım teşekkür ederim cevabınız içinKız benım kızımla aynı seklı
Sizce benim nedirBu görselde ancak kese dolu denir.11-12 haftalık oldugunda paylasırsınız cok erken daha.
Kız gibi sankiSizce benim nedir
Kız gibi geldiSizce benim nedir