ilk baktığında ikiz gebelik dedi. İşaretleme yapacağı zaman kaybetti görüntüyü tekrar bulamadı. Haftaya kesinleşir ama tek yumurta ikizi hayırlı olsun dedi. İçimde şüphe kaldı üzülmek istemiyorum.Tek bebek gibi görünüyor sanki. İşaretlemerde iki ölçüm yaptıysa ikidir tabide bilemedim canım hayırlısı olur inşallahh...
İkiz anneleri daha iyi bilir tabi ama , ikizlerde b hcg değeri normal oranlardan fazla çıkıyormuş. Sizde nasıldı?ilk baktığında ikiz gebelik dedi. İşaretleme yapacağı zaman kaybetti görüntüyü tekrar bulamadı. Haftaya kesinleşir ama tek yumurta ikizi hayırlı olsun dedi. İçimde şüphe kaldı üzülmek istemiyorum.
Hamileliğimin 4. haftasından itibaren ölçüme başladık.2 güne bir peş peşe 5 kez kan verdik. 2 günde bir artışlar sırasıyla 3 kat,3 kat,2,5 kat, 2,4 kat 2,3 katİkiz anneleri daha iyi bilir tabi ama , ikizlerde b hcg değeri normal oranlardan fazla çıkıyormuş. Sizde nasıldı?
Doğrudur o zaman , sağlıkla kucağına al inşallah...Hamileliğimin 4. haftasından itibaren ölçüme başladık.2 güne bir peş peşe 5 kez kan verdik. 2 günde bir artışlar sırasıyla 3 kat,3 kat,2,5 kat, 2,4 kat 2,3 kat
Şuan kaç bilmiyorum 1,5 haftadır ölçüm yapmadı doktor. Ama 2. kan verdiğimde çoğul gebelik olabilir demişti.
Sağol teşekkür ederimDoğrudur o zaman , sağlıkla kucağına al inşallah...
Doğal yolla hamile kaldım.Asilama vb. Tedaviler ikiz ihtimalini artiriyor.Sizinki dogal yoldan mi oldu?
Doğal yolla hamile kaldım.
Ailemizde yok ama tek yumurta ikizinde aileye bakılmaz diye okumuştum.Ailelerde ikiz var mı? (Eşinizde ve sizde)
Ailemizde yok ama tek yumurta ikizinde aileye bakılmaz diye okumuştum.
İnşallah canım. Haftaya iyice belli olur ama ilk gebelik olunca insan duramıyor işte :)Hımm onu duymamıştım. Hayırlısı olsun bakalım ilerleyen haftalar da iyice görünür ..
İnşallah canım. Haftaya iyice belli olur ama ilk gebelik olunca insan duramıyor işte :)
Kaç haftalık hamilesin canımBenim de kesem görünmemişti .. 1.5 hafta zor geçti. Sonunda gördük rahatladık :) çok ilginç geliyor yaşadıklarım. Şimdi kusmasıydı bulantısıydı uğraşıyorum..
Kaç haftalık hamilesin canım
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin9a girdim