Ultrason görüntümü yorumlayabilir misiniz?

hulyaanne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
20
3
33
Merhaba arkadaşlar. Ben 7 haftalık hamileyim. Bugün doktora kalp atışlarını duymak için gittim. Bir sürprizle karşılaştık. Doktor tek yumurta ikizlere hamilesin dedi. Tekrar görmeye çalıştığımızda 2. yavrumu göremedik. Doktor yanlışlık olacağını sanmıyorum dedi ama benim yine aklıma takıldı. Kendimi ikize alıştırıp üzülmek istemiyorum. Ekran resimlerini aşağıya ekledim. Anlayanlar yorumlayabilir mi. Heyecandan elim ayağım titriyor.
İlk iki resim doktorumun ikiz gebelik dediği ekran görüntüsü. 3. resim ise sonradan çektiğim resim. Sizce ikiz gebelik mi?
(İlk gebeliğim ve ailemde ikiz yok.)
ge1.JPG

ge2.JPG

ge3.JPG

Tek bebek gibi görünüyor sanki. İşaretlemerde iki ölçüm yaptıysa ikidir tabide bilemedim canım hayırlısı olur inşallahh...

Tek bebek gibi görünüyor sanki. İşaretlemerde iki ölçüm yaptıysa ikidir tabide bilemedim canım hayırlısı olur inşallahh...
ilk baktığında ikiz gebelik dedi. İşaretleme yapacağı zaman kaybetti görüntüyü tekrar bulamadı. Haftaya kesinleşir ama tek yumurta ikizi hayırlı olsun dedi. İçimde şüphe kaldı üzülmek istemiyorum.

ilk baktığında ikiz gebelik dedi. İşaretleme yapacağı zaman kaybetti görüntüyü tekrar bulamadı. Haftaya kesinleşir ama tek yumurta ikizi hayırlı olsun dedi. İçimde şüphe kaldı üzülmek istemiyorum.
İkiz anneleri daha iyi bilir tabi ama , ikizlerde b hcg değeri normal oranlardan fazla çıkıyormuş. Sizde nasıldı?

İkiz anneleri daha iyi bilir tabi ama , ikizlerde b hcg değeri normal oranlardan fazla çıkıyormuş. Sizde nasıldı?
Hamileliğimin 4. haftasından itibaren ölçüme başladık.2 güne bir peş peşe 5 kez kan verdik. 2 günde bir artışlar sırasıyla 3 kat,3 kat,2,5 kat, 2,4 kat 2,3 kat
Şuan kaç bilmiyorum 1,5 haftadır ölçüm yapmadı doktor. Ama 2. kan verdiğimde çoğul gebelik olabilir demişti.

Hamileliğimin 4. haftasından itibaren ölçüme başladık.2 güne bir peş peşe 5 kez kan verdik. 2 günde bir artışlar sırasıyla 3 kat,3 kat,2,5 kat, 2,4 kat 2,3 kat
Şuan kaç bilmiyorum 1,5 haftadır ölçüm yapmadı doktor. Ama 2. kan verdiğimde çoğul gebelik olabilir demişti.
Doğrudur o zaman , sağlıkla kucağına al inşallah... :KK66:

Asilama vb. Tedaviler ikiz ihtimalini artiriyor.Sizinki dogal yoldan mi oldu?

Hanımlar dün doktora gittik ikiz değilmiş. İkiz diye sanki daha fazla sevinmiştik :) Rabbime yinede sonsuz şükürler olsun allah sağlıklı şekilde kucağıma almayı nasip etsin. Allah tümm isteyenlerede nasip etsin.

X