- 1 Aralık 2021
- 249
- 79
- 28
- 26
- Konu Sahibi Fantastikivi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu burun değil mi? Bence gayet burun.. Dr ne dedi?Merhaba hanımlar down sendrom riskim var 21 haftayız kafama takıldı o yüzden ultrasonumu inceleyim dedim sizce bebeğimin görüntüsünde burun kemiği var mı?
Bence sırtı dönük baksana omurgaya. Oraya da elini filan koymuşturBu burun değil mi? Bence gayet burun.. Dr ne dedi?
Ayrıntılı ultrason yaptırdınız mı? Orada burun daha net görünüyor.Merhaba hanımlar down sendrom riskim var 21 haftayız kafama takıldı o yüzden ultrasonumu inceleyim dedim sizce bebeğimin görüntüsünde burun kemiği var mı?
Doktor orta riskli down sendromu çıktı dörtlü taramanda dedi detaylıya gidicem haftaya ama devlette gideceğim o da detaylı bakmıyormuş 1 dakkada inceleyip kaldırıyormuşBu burun değil mi? Bence gayet burun.. Dr ne dedi?
Bana sanki sırtının üstüne yatmış da yandan poz vermiş gibi geldiBence sırtı dönük baksana omurgaya. Oraya da elini filan koymuştur
O burun olsa gözler kapkara korkunç gözükür benceBana sanki sırtının üstüne yatmış da yandan poz vermiş gibi geldi
Doktorum dörtlü taramamda orta risk down sendromu var sende dedi ayrıntılıya haftaya gideceğim fakat devlete gideceğim devlette de detaylı hiç bakmıyorlar mış 1 dakikada inceleyip yolluyormuş o yüzden bende kafama taktım ultrason fotolarına ve videolarına bakarak burun kemiği var mı acaba diye incelemeye çalışıyorum ilk gebeliğimAyrıntılı ultrason yaptırdınız mı? Orada burun daha net görünüyor.
Bu resimde burun var gibi ama minik duruyor. Tabi bebeğin hareketinden böyle çıkmış olabilir.
Ayrıntılıda kaç mm çıktı?
Bana da öyle geldi sanki yan profili gibiBana sanki sırtının üstüne yatmış da yandan poz vermiş gibi geldi
Benim mantığımda bu da göz işteO burun olsa gözler kapkara korkunç gözükür bence
Öncelikle teşekkür ederim. Doktorum dörtlü taramanda orta risk down sendromu var değerlerinde dedi başka da bilgi vermedi bana ayrıntılıya gideceğim ama devlete gideceğim devlette hiç incelemiyor 1dakikada bakıyor dediler ben de kendim inceliyorum acaba burun kemiği var mı diye ilk gebeliğim moralim çok bozulduKemiğini bilemem de fındık gibi burnunun ucunu gördüm ben:)
Doktorunuz ne dedi?
Sırtı dönük olsa omurga biraz daha ortalı olmaz mı acaba hiç bilmiyorum umarım bebeğim sağlıklı doğarBence sırtı dönük baksana omurgaya. Oraya da elini filan koymuştur
Canını hiç sıkma canım benim, herkese neler diyorlar bir bilsen. Benim kullanmak zorunda olduğum ilaçlardan dolayı tek böbrekli olma riski var dediler, suyum fazla diye yarık dudak damak olabilir dediler, dediler de dediler. Hiç canımı sıkmadım moralimi bozmadım. İyi düşün iyi olsun inşallahDoktorum dörtlü taramamda orta risk down sendromu var sende dedi ayrıntılıya haftaya gideceğim fakat devlete gideceğim devlette de detaylı hiç bakmıyorlar mış 1 dakikada inceleyip yolluyormuş o yüzden bende kafama taktım ultrason fotolarına ve videolarına bakarak burun kemiği var mı acaba diye incelemeye çalışıyorum ilk gebeliğim
Yok la öyle göz mü olue uzak dogulu mu bu bebeBenim mantığımda bu da göz işte
Ben bu testlerin kesinliğine pek inanamıyorum açıkçası.Öncelikle teşekkür ederim. Doktorum dörtlü taramanda orta risk down sendromu var değerlerinde dedi başka da bilgi vermedi bana ayrıntılıya gideceğim ama devlete gideceğim devlette hiç incelemiyor 1dakikada bakıyor dediler ben de kendim inceliyorum acaba burun kemiği var mı diye ilk gebeliğim moralim çok bozuldu
Looo loo mahsun bebe daha 21 haftalıkmış daha yeni yeni insana benzemeye başlamıştır zatenYok la öyle göz mü olue uzak dogulu mu bu bebe
Teşekkür ederim bilgi için ilk gebeliğim olduğu için pek bilgim yok o yüzden daha da tedirginim sanırım.Ben bu testlerin kesinliğine pek inanamıyorum açıkçası.
Sağlıklı denip down sendromlu doğan da var.
Eğer gidebilecekseniz özele gitmenizi tavsiye ederim, gerçekten fark ediyor
Ama gidemezseniz detaylıyı yapan doktora özellikle rica edin bu konuyu bence
Hafif çapraz sanki. Tam donük değil tabi ama tam yan olsa omurganın solundaki kısim olmaz bence. Tedirgin olmayın inşallah sağliklıdır. Güvenilir bir yerde amniyosentez yaptırın ya da genetik test.Sırtı dönük olsa omurga biraz daha ortalı olmaz mı acaba hiç bilmiyorum umarım bebeğim sağlıklı doğar
Bence bir perinatolog muayenesine gidin, onlar daha net görüyorlarTeşekkür ederim bilgi için ilk gebeliğim olduğu için pek bilgim yok o yüzden daha da tedirginim sanırım.