- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.349
Bebek çok ortada kaç haftalık buradaEki Görüntüle 3287081 karından ultrason^-^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek çok ortada kaç haftalık buradaEki Görüntüle 3287081 karından ultrason^-^
7+4 anlayamadıysanız mühim değil yyazmanız bile mutlu ettiBebek çok ortada kaç haftalık burada
Bir tık kıza daha yakın ramziye göre bunu da diyebilirim. %53 kız diyeyim7+4 anlayamadıysanız mühim değil yyazmanız bile mutlu etti
Ahahhah çok teşekkür ederim tahmininiz için sağlıklı olsundaBir tık kıza daha yakın ramziye göre bunu da diyebilirim. %53 kız diyeyim
Arkadaşlar merhaba bugün 6+3 haftalık , karından ultrason çekildi,bir oğlum var ve 1 de kızım olsun çok istiyorum:)bana da bir tahminde bulunursaniz çok sevinirim
Merhaba benimkinede bakar misiniz 9 haftalık7-8 haftaşık ultrason resmi varsa iyi tahmin yaparım
KızMerhaba benimkinede bakar misiniz 9 haftalık
Nerden anladınız
Daha hiçbir şeyi oluşmamış, el ayak kafa kol vs. Benim 9 haftada her şeyi belirgindiNerden anladınız
O zman sizinki erkekti daha çabuk oluşum gösterirler.Daha hiçbir şeyi oluşmamış, el ayak kafa kol vs. Benim 9 haftada her şeyi belirgindi
Aynen canım benim erkek, erkekler daha çabuk oluşuyor. Tabi istisnalar da var, ama yine de kız diyorum sağlıkla ve gönlünce inşallahO zman sizinki erkekti daha çabuk oluşum gösterirler.
Canım,benim ki belli olmuyor mu? Bi bakar mısın?Aynen canım benim erkek, erkekler daha çabuk oluşuyor. Tabi istisnalar da var, ama yine de kız diyorum sağlıkla ve gönlünce inşallah
Kaç haftalık ve karından mıCanım,benim ki belli olmuyor mu? Bi bakar mısın?
6+3 karından canimKaç haftalık ve karından mı