- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.349
- 53
Bebek çok ortadaEki Görüntüle 3287081 karından ultrason^-^

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek çok ortadaEki Görüntüle 3287081 karından ultrason^-^
7+4 anlayamadıysanız mühim değil yyazmanız bile mutlu ettiBebek çok ortadakaç haftalık burada
Bir tık kıza daha yakın ramziye göre bunu da diyebilirim. %53 kız diyeyim7+4 anlayamadıysanız mühim değil yyazmanız bile mutlu etti
Ahahhah çok teşekkür ederim tahmininiz içinBir tık kıza daha yakın ramziye göre bunu da diyebilirim. %53 kız diyeyim![]()
Arkadaşlar merhaba bugün 6+3 haftalık , karından ultrason çekildi,bir oğlum var ve 1 de kızım olsun çok istiyorum:)bana da bir tahminde bulunursaniz çok sevinirim
Merhaba benimkinede bakar misiniz 9 haftalık7-8 haftaşık ultrason resmi varsa iyi tahmin yaparım![]()
Nerden anladınız
Daha hiçbir şeyi oluşmamış, el ayak kafa kol vs. Benim 9 haftada her şeyi belirgindiNerden anladınız
O zman sizinki erkekti daha çabuk oluşum gösterirler.Daha hiçbir şeyi oluşmamış, el ayak kafa kol vs. Benim 9 haftada her şeyi belirgindi![]()
Aynen canım benim erkek, erkekler daha çabuk oluşuyor. Tabi istisnalar da var, ama yine de kız diyorumO zman sizinki erkekti daha çabuk oluşum gösterirler.![]()
Canım,benim ki belli olmuyor mu? Bi bakar mısın?Aynen canım benim erkek, erkekler daha çabuk oluşuyor. Tabi istisnalar da var, ama yine de kız diyorumsağlıkla ve gönlünce inşallah
![]()
Kaç haftalık ve karından mıCanım,benim ki belli olmuyor mu? Bi bakar mısın?
6+3 karından canimKaç haftalık ve karından mı![]()