- 28 Haziran 2019
- 99
- 40
Yaa bende öyle tahmin etmiştim bi oğlum var cok şükür hep bi kızım olsun istedim tabi önce sağlıklı olması ama kız hayali keyifli evde tonla kız kıyafeti tokatlar var aldığım inşallah nasip olurRamziye göre erkek canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa bende öyle tahmin etmiştim bi oğlum var cok şükür hep bi kızım olsun istedim tabi önce sağlıklı olması ama kız hayali keyifli evde tonla kız kıyafeti tokatlar var aldığım inşallah nasip olurRamziye göre erkek canım
İnşallah, çok teşekkür ederimYaa ramzi çoğu kişide çıkıyor çıkmayan da var tabi. Gözünüz aydın canım sağlıkla doğsun büyüsün inşallah
İnşallah ramzi teorisi sende doğru çıkmaz canım. Rabbim hayırlı sağlıklı salihalardan bir kız nasip etsin inşallahYaa bende öyle tahmin etmiştim bi oğlum var cok şükür hep bi kızım olsun istedim tabi önce sağlıklı olması ama kız hayali keyifli evde tonla kız kıyafeti tokatlar var aldığım inşallah nasip olur
Canım 6-7-8 haftalık ultrasonu varsa onu at ve karından ultrason mu vajinal mi onu söyle ben bundan anlamıyorumSizce benimkinin cinsiyeti nedir
İlk foto 12 haftalıkken ikinci 8 haftalıkkenCanım 6-7-8 haftalık ultrasonu varsa onu at ve karından ultrason mu vajinal mi onu söyle ben bundan anlamıyorum
Karındansa kız canımİlk foto 12 haftalıkken ikinci 8 haftalıkken
Ayy hadi inşallah bugün hastaneye gidicem belki cinsiyeti söyler daha erken ama inşallah öğrenirimİnşallah ramzi teorisi sende doğru çıkmaz canım. Rabbim hayırlı sağlıklı salihalardan bir kız nasip etsin inşallah
Burayada yaz bir şey söylerse eğerAyy hadi inşallah bugün hastaneye gidicem belki cinsiyeti söyler daha erken ama inşallah öğrenirim
Evet karından gerçekten mi ayy inşallah öyledir yaaa önce erkek denildi sonra kıza benziyor denildi ayy hadi insalalh teşekkürlerKarındansa kız canım
Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun inşallah canımEvet karından gerçekten mi ayy inşallah öyledir yaaa önce erkek denildi sonra kıza benziyor denildi ayy hadi insalalh teşekkürler
Canım benim bebişe de bakabilir misin karından çekildi 8+17-8 haftaşık ultrason resmi varsa iyi tahmin yaparım
Bebek ramziye göre tam ortada ramzi teorisine göre yorum yapamıyorum,daha ufak bir ultrason resmi varsa ona bakayım şekline bakınca kıza benzettim. El ayak kafası daha oluşmamış sanırımCanım benim bebişe de bakabilir misin karından çekildi 8+1Eki Görüntüle 3230091
Ric etsem bana da bakabilir misiniz100 de 100 erkek diyebilirim nubu dik saglicakla alirsin kucagina
Hımm anladım inşallah kız olur Bundan önce kese var sadece 5+6 ondan anlarsan göndereyimBebek ramziye göre tam ortada ramzi teorisine göre yorum yapamıyorum,daha ufak bir ultrason resmi varsa ona bakayım şekline bakınca kıza benzettim. El ayak kafası daha oluşmamış sanırım
Bebek yoksa anlamamHımm anladım inşallah kız olur Bundan önce kese var sadece 5+6 ondan anlarsan göndereyim
Tamam teşekkürler o zamanBebek yoksa anlamam
8 haftalk buyur et tahmin7-8 haftaşık ultrason resmi varsa iyi tahmin yaparım
8 haftalk buyur et tahmin
Rica etsem bana da bakabilir misinizRamziye göre erkek canım sen ne hissediyorsun
Aynısı bendeRamziye göre erkek canım sen ne hissediyorsun