- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.349
Böyle büyüklerden anlamıyorum canım varsa 6-7-8
6 haftalık canım6-7 haftalık ultrason resmini at canım ve karından mı vajinal mi onu yaz
Böyle büyüklerden anlamıyorum canım varsa 6-7-8
ramzi teorisine göre karındansa kız vajinalse erkek6 haftalık canım
Teşekkürlerramzi teorisine göre karındansa kız vajinalse erkek
Ramzi teorisi bidaha araştır canım ben baktımda merak edip şimdiramzi teorisine göre karındansa kız vajinalse erkek
hepsi karından, küçük olanda 8 hafta, büyük olanda 14 haftalıkKaç haftalık canım burada ve karından ultrason mu
Benimkinde bi tahminde bulunur musunuz7-8 haftaşık ultrason resmi varsa iyi tahmin yaparım
Ramzi teorisinde plasentaya göre yorum yapılıyor, bebeğe göre değil canım sen iyice araştır istersenRamzi teorisi bidaha araştır canım ben baktımda merak edip şimdi
Böyle yazıyor
- Eğer vajinal ultrason görüntüsü varsa elinizde fetüsün solda kalması kız bebeğe, sağda kalması ise erkek bebeğe işaret eder
Ramziye göre kız ama bence oğlun olacak canım ben bebeğin şeklini her iki haftalıkta da erkeğe benzettimhepsi karından, küçük olanda 8 hafta, büyük olanda 14 haftalık
Tabiki at bakayımBenimkinde bi tahminde bulunur musunuz
Dosya eklenmiyor bi türkü boş gebelik şüphesi konuma eklemiştim bakabilicej misiniz zahmet olmazsa mesajlarım kısmında görebilir diziniz belkiTabiki at bakayım
Kaç haftalık ve karından ultrason mu canım
7 haftalıkken ve karın ultrasonuKaç haftalık ve karından ultrason mu canım
Kızımız olacak nasipse canım Ramziye göre doğru çıktı yaniRamziye göre kız ama bence oğlun olacak canım ben bebeğin şeklini her iki haftalıkta da erkeğe benzettimdoktorun tahmini var mıydı
Yaa ramzi çoğu kişide çıkıyor çıkmayan da var tabi. Gözünüz aydın canım sağlıkla doğsun büyüsün inşallahKızımız olacak nasipse canım Ramziye göre doğru çıktı yani