- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.349
6-7 haftalık ultrason resmini at canım ve karından mı vajinal mi onu yaz
Bana da bakarmısınız rica etsem 12 haftalık karından6-7 haftalık ultrason resmini at canım ve karından mı vajinal mi onu yaz
Karından cnm6-7 haftalık ultrason resmini at canım ve karından mı vajinal mi onu yaz
Karından cnm
Ramzi teorisine göre kız canım ama şekil olarak bariz erkekKarından cnm
12 haftalıktan pek anlamıyorum varsa 6-7-8 haftalık onu at daha iyiBana da bakarmısınız rica etsem 12 haftalık karından
İns cnmRamzi teorisine göre kız canım ama şekil olarak bariz erkeksende ramzi teorisi doğru çıkmayacak gibime geldi
İns cnm
İns cnmbenim için merak erkek doğuyor
Karından ultrason CNm burda da 6 haftaliken atıyorum6-7 haftalık ultrason resmini at canım ve karından mı vajinal mi onu yaz
Ramziye göre erkek canımKarından ultrason CNm burda da 6 haftaliken atıyorum
Bence erkek cnm Bu doktorları da sinir oluyorum yani ağızlarını bile açmıyorlarEki Görüntüle 3224161 bende tahmin istiyorum çatladim yaa gittim bugün doktor ağzını açıp tek kelime etmedi
Sorma ya ciddi anlamda devlette doktorluk yapan doktorlara şaşırıyorum.sormadan bişey söylemezler sorsan lazimmi derler.bir hafta sonra özele gidip netleştiricem inşallah.2 oğlum bir kızım var bakalım senin tahminin tutacak mıBence erkek cnm Bu doktorları da sinir oluyorum yani ağızlarını bile açmıyorlar
Vallah cnm ben özelle gidiyorum onlar da eskisi gibi ilgilenmiyorSorma ya ciddi anlamda devlette doktorluk yapan doktorlara şaşırıyorum.sormadan bişey söylemezler sorsan lazimmi derler.bir hafta sonra özele gidip netleştiricem inşallah.2 oğlum bir kızım var bakalım senin tahminin tutacak mı
Gönlünden ne geçiyorsa rabbim onu nasip etsin ins cnmSorma ya ciddi anlamda devlette doktorluk yapan doktorlara şaşırıyorum.sormadan bişey söylemezler sorsan lazimmi derler.bir hafta sonra özele gidip netleştiricem inşallah.2 oğlum bir kızım var bakalım senin tahminin tutacak mı
Amin cümlemizin inşallahGönlünden ne geçiyorsa rabbim onu nasip etsin ins cnm
Teşekkür ederimRamziye göre erkek canım
Rica ederim canım ne demekTeşekkür ederim
Banada bakar mısınnnn lütfennRamziye göre erkek canım
Öyle büyük haftadan anlamıyorum ben 7-8 haftalıktan anlıyorum canım varsa o haftalarda at bakayımBanada bakar mısınnnn lütfenn13 haftalık