- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Bebek nerdeArkadaslar Bana da Yorum yapar misinizEki Görüntüle 3218112
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek nerdeArkadaslar Bana da Yorum yapar misinizEki Görüntüle 3218112
100 de 100 erkek diyebilirim nubu dik saglicakla alirsin kucagina
100 de 100 erkek diyebilirim nubu dik saglicakla alirsin kucagina
canım bu 4—5 haftalık kese ultrasonunbazı arkadaşlar kesenin oluşumuna göre anlayabiliyorlar diye bende sormak istedimBebek nerde
Canım bu resimde hiçbir şey yok daha minicik bir kese var dur bakalımArkadaslar Bana da Yorum yapar misinizEki Görüntüle 3218112
sizce? 6+27-8 haftalık görüntü varsa at canım
Karındansa erkek vajinalse kız, şekil olarak erkeksizce? 6+2
ErkekEki Görüntüle 3220902 Eki Görüntüle 3220902 Kızlar bana da tahminde bulunur musunuz
Hadi bakalım hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah. Ailede hiç erkek yok sürpriz bı gebelik. 2 gelinimiz var 4kiz birinin ikincisinin 1 kızı var. Rüyamda erkek bebek geliyordu ama tabi hassas oldukları için diyemiyorum. Hayırlısı olsun ama kızı 6aylik bu da karnında üç aylık yeni öğrendik hamile olduğunu. 1ay sonra cinsiyet öğrenmeye gidecekler.
Rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin canım inşallah erkektir sağlıklı bir şekilde erkekse mutlaka dönüş bekliyorumHadi bakalım hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah. Ailede hiç erkek yok sürpriz bı gebelik. 2 gelinimiz var 4kiz birinin ikincisinin 1 kızı var. Rüyamda erkek bebek geliyordu ama tabi hassas oldukları için diyemiyorum. Hayırlısı olsun ama kızı 6aylik bu da karnında üç aylık yeni öğrendik hamile olduğunu. 1ay sonra cinsiyet öğrenmeye gidecekler.
Amin inşallah canım. Kesinleşince muhakkak dönüş yaparımRabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin canım inşallah erkektir sağlıklı bir şekilde erkekse mutlaka dönüş bekliyorum
Benimkine de bakar mısınız
6-7 haftalık ultrason resmini at canım ve karından mı vajinal mi onu yazBenimkine de bakar mısınız
6-7 haftalık ultrason resmini at canım ve karından mı vajinal mi onu yazLütfen banada tahminde bulunur musunuz 12 haftalıgiz