Benimkine bakarmisnBence erkek cnm Bu doktorları da sinir oluyorum yani ağızlarını bile açmıyorlar
Bnada yrum ypsn ne acba7-8 haftaşık ultrason resmi varsa iyi tahmin yaparım
Bnada bkrmsn⁷100 de 100 erkek diyebilirim nubu dik saglicakla alirsin kucagina
Bnada yrum ypsn ne acba
7-8 haftalık görüntü varsa at canım
Tahminde bulunurmsunuzz100 de 100 erkek diyebilirim nubu dik saglicakla alirsin kucagina
Arkadaşlar merhaba daha önce burada ultrason fotoğrafına bakıp cinsiyet tahmin edenleri görmüştüm benim içinde bi heyecan olur:) var mıdır tahmininiz normalde 12+4 üm ama ultrasonda 13 haftalık görünüyor
Merhaba erkek gibi benim ultrasonuda yorumlarmisiniz acabaArkadaşlar merhaba daha önce burada ultrason fotoğrafına bakıp cinsiyet tahmin edenleri görmüştüm benim içinde bi heyecan olur:) var mıdır tahmininiz normalde 12+4 üm ama ultrasonda 13 haftalık görünüyor
Erkek gibi hayırlı olsun benim ultrasonda yorumlayacak birisi varımdır acabaArkadaşlar merhaba daha önce burada ultrason fotoğrafına bakıp cinsiyet tahmin edenleri görmüştüm benim içinde bi heyecan olur:) var mıdır tahmininiz normalde 12+4 üm ama ultrasonda 13 haftalık görünüyor
Merhaba bana da yorum yapar mısınız lütfen çok merak ediyorum karından 7 haftalık7-8 haftaşık ultrason resmi varsa iyi tahmin yaparım
Merabalar banada bakabilrimisiniz7-8 haftaşık ultrason resmi varsa iyi tahmin yaparım
Banada bakarmisiniz7-8 haftaşık ultrason resmi varsa iyi tahmin yaparım