Ultrason bakirelik adet düzesizliği?

Ultrasondan kızlık zarın görünür hatta tarih bile verir çok ileri düzey ultrason ise kime vurdurduğunu gösteriyormuş dediler

Ben milyonkez adet düzensizliğinden dolayı ultrasonla baktırmış biriyim, ilk önce evli misin değil misin diye soruyor sonra zaten direkt karnından bakıyor. Ki öyle de bakire misin değil misin anlaşılması zaten kesinlikle mümkün değil, için rahat olsun..

Ama alintin silinmiyor.
Bir kadinin bunu yazmasi beni utandirdi.
Sukur bugun de birileri adina utandim.

Hayır benim anlamadığım, bu işi eşleriyle yaptıklarında da kendi tabirleriyle "veriyorlar, vurduruyorlar, altına yatıyorlar" o zaman. Kendisini aşağılıyor farkında değil.

Ama alintin silinmiyor.
Bir kadinin bunu yazmasi beni utandirdi.
Sukur bugun de birileri adina utandim.

Yaziklar olsun gercekten pes nasil insanlik bu nasil bi agiz o oyle lagim resmen.bu arada yorumu silmis alintilayamadm ama icimde kalmasin dedim kusura bakmayin

Hayır benim anlamadığım, bu işi eşleriyle yaptıklarında da kendi tabirleriyle "veriyorlar, vurduruyorlar, altına yatıyorlar" o zaman. Kendisini aşağılıyor farkında değil.
Kendine ne tabir kullanirsa kullansin kendi degerini biz belirleyemeyiz yakistiriyorsa problem yok.

Ultrasondan kızlık zarın görünür hatta tarih bile verir çok ileri düzey ultrason ise kime vurdurduğunu gösteriyormuş dediler

Ay hirsimi alamadim resmen sen nasi bi insansin ciddi soruyorum bunu konularina baktm da esiyle umreye gidecekmiste bilmem ne sen once o agzini o beuynini duzeltte terbiyesiz tobe yarabbi neyse demicem.. umarim gercekten ogretmen degil asagilik kompleksi olan bi özentisindir zira o cocuklara acirim.Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…