- 20 Ocak 2010
- 46.153
- 166.732
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi meraklibirkiz
Gözükmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar iğrenç bir insansınUltrasondan kızlık zarın görünür hatta tarih bile verir çok ileri düzey ultrason ise kime vurdurduğunu gösteriyormuş dediler
Gizukmez doktor sadece alttan muayene yaptiracaksa evli misin diye sorar hayir dersen alttan bakmazlar bakire olduğunu düşünüp karnından bakarlar ultrasonlaAnnem de gelmek istiyor ultrasondan bakarken birşey gözükmez mi?
Ama alintin silinmiyor.Tamam hadi siliyorum bişey olmaz görünmez merak etme
Alttan etmezler zaten bunu yapmadan önce evli misin diye soruyorlar evetse yapabiliyorlar değilse gerek görmüyorlar sadece karnindanDediğim gibi alttan muayene ettirme karnından baktır ultrasonla sorun olmaz Ozaman
Ama alintin silinmiyor.
Bir kadinin bunu yazmasi beni utandirdi.
Sukur bugun de birileri adina utandim.
Ama alintin silinmiyor.
Bir kadinin bunu yazmasi beni utandirdi.
Sukur bugun de birileri adina utandim.
Kendine ne tabir kullanirsa kullansin kendi degerini biz belirleyemeyiz yakistiriyorsa problem yok.Hayır benim anlamadığım, bu işi eşleriyle yaptıklarında da kendi tabirleriyle "veriyorlar, vurduruyorlar, altına yatıyorlar" o zaman. Kendisini aşağılıyor farkında değil.
Erkek ağzı... kocasından çok duymuş galiba ağzı çok bozuk bir adamsa üzüm uzumeEki Görüntüle 2082469
EbrarinAnnesi Pardon da “vurdurmak” nedir? Açıklamasını yapabilirsiniz herhalde yazdığınıza göre. Sizin adınıza aşırı utandım şuan, yazık..
Ultrasondan kızlık zarın görünür hatta tarih bile verir çok ileri düzey ultrason ise kime vurdurduğunu gösteriyormuş dediler