Ultrason bakirelik adet düzesizliği?

meraklibirkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
19
7
1
Arkadaşlar merhaba benim adetim çok düzensiz doktora gitmekten de korkuyorum ama annem doktora götürmek istiyor bakire de değilim doktorun yapacağı müdahalelerde belli olur mu herhangi bişey çıkar mı bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz?

Annensiz git niye ille çocuk gibi annen götürüyorlar.ama ille annen yanında olacaksa doktora bakire oldugunu söylersin alttan muayene etmez

Hamilelik ihitmali yok değil mi?
Çünkü doktor önce hamile misin ya da öyle bir şüphen var mı diye sorabilir. Hayır desen de yine kan tahlilinde hamilelik testi de yapıyorlar bunun yanısıra başka hormonlara da bakıyorlar benim de bir ara düzensizleşmişti doktora gittim hamile misin diye sordu hayır dedim öyle bir şüphem yok dedim testte yine hamilelik değerlerine bakmışlar negatifti tabii ki
Bekaretle alakalı olabilir mi bilmediğimden bir şey diyemem ama bence doktorun yanına yalnız gir ne bileyim insanın kendine ait özeli de vardır annen girmesin yanına sadece kapıda beklesin
hem ultrasonluk ne var onu da anlamadım

18 yasindan kucuksen zaten alttan bakmaz. Buyuksen sorar. Sende bakireyim dersin. Veya direk evli olup olmadigini sorar bekarim dersin. Alttan bakmadigi surece anlamaz tabiki :) ultrasonda zar gorunmuyor :)

Hormon tahlili yapıldı mı da ultrason a gireceksin ? Bir de anlaşılsa ne olur.Nasılsa yaşadıklarından pişman degilsindir.

Canım değil ultrasonda, hususi seni kolundan tutup götürse doktora illa kontrol et dese bile etmez, adli bir vaka olmadığı sürece yasak bu, doktor pis paylar. Ayrıca doktor sana önce yaşını sonra medeni durumunu sorar, aktif cinsel hayatın var mı diye sormaz. Muayeneni karnından yapar.

Alttan bakmaz ultrasonla bakıyor orada da bir şey gözükmez zaten endişe etme. Ama hormon testi yaptırıyor ben de adet düzensizliği nedeniyle tedavi oluyorum da testte hamile olup olmadığında çıkıyor tabi. Öyle bir ihtimal yoksa sorun etmene gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…