Ultrashape lipotripsi ile bölgesel incelme

usimal

hayallerim gerçek olsa
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
206
0
96
Diğer
Geçen gün gazetede gördüm bu yöntemi yaptırmış olan bir bayan tavsiye ediyordu bende nette biraz araştırdım diğer yöntemlere göre çok cazip görünüyor hiç deneyen var mı?

alıntıdır

BÖLGESEL YAĞLARI AZALTMADA YENı BıR YÖNTEM

Ultrashape, ses dalgaları ile bölgesel incelme sağlayan yeni bir yağ azaltma yöntemidir.
Özellikle diyet ve sporla inceltilemeyen vücut bölgelerindeki yağ hücrelerini parçalayarak (lipotripsi), bölgeyi yeniden şekillendirmektedir.
Ameliyatsız şekillendirmede, teknolojik bir aşamayı temsil eder.
Deri yüzeyinden gönderilen ses dalgaları, derialtı yağ dokuda odaklanır, oluşan güçlü titreşim yağ hücre zarlarını parçalar ve yağ dokuyu sıvılaştırır. Benzer bir teknoloji, daha önceleri böbrek taşlarını kırmak amacıyla kullanılmıştır.
Sıvılaşan yağlar, vücudun beyaz kan damarları ve temizleyici hücreler tarafından ortamdan uzaklaştırılır.
Parçalanan yağlar, vücudun enerji havuzuna eklenir. Bu enerjinin harcanması için günlük 30 dakikalık yürüyüş gerekmektedir.
Ultrashape, sadece yağ hücrelerini parçalar, çevredeki damar ve sinirlere zarar vermez.
ışlem ağrısızdır, bugüne kadar uygulanan 110.000 civarındaki işlemde herhangi bir yan etki görülmemiştir.
ışlem sırasında kırılan yağların tamamen emilmesi 2 hafta sürdüğü için, incelme bu süre sonunda ortaya çıkmaktadır.
Ultrashape ile ilgili bilimsel çalışmalar, Amerika ve Avrupa'daki prestijli kliniklerde yapılmış olup, sektörün saygın dergilerinde yayınlanmıştır.
ışlem için ön hazırlık gerekmez. ışlem sonrası hasta günlük hayatına dönebilir.
ışlem, tek bölge için yaklaşık 30 dakika kadar sürmektedir.
ışlem sonrası istirahat gerekmez. Hasta işine dönebilir, uçak yolculuğuna çıkabilir.
Ultrashape özgün teknolojik yapısıyla, bölgesel incelmede ilgi odağı haline gelmiştir.
Yöntem, Avrupa ülkeleri ve Kanada'nın içinde olduğu 40'dan fazla ülkede kullanılmaktadır.

alıntıdır

Son düzenleme:
ben de uzun bir süre araştırdıydım tatlım. bu işlemde kontrolsüz olarak gereğinden fazla yağ dokusunun parçalandığını ve deri yüzeyinde çökme riskinin arttığını öğrendiğimde, yaptırmaktan vazgeçtim a.s..

ben de uzun bir süre araştırdıydım tatlım. bu işlemde kontrolsüz olarak gereğinden fazla yağ dokusunun parçalandığını ve deri yüzeyinde çökme riskinin arttığını öğrendiğimde, yaptırmaktan vazgeçtim a.s..

bu durumda yaptırılmaz tabi ama fiyatları hakkında hiç bilgin oldumu

bu durumda yaptırılmaz tabi ama fiyatları hakkında hiç bilgin oldumu

aşağı yukarı liposakşın fiyatları ile aynı sayılır tatlım. tabi seasına göre değişiyor. bana 3000-6000 arası denildi.
eğer orta kilonun üstünde biriysen deneyebilirsin; bahsettiğim riskler daha az oluyormuş. bana uyan bir yöntem olmadığı için ben liposakşın yaptırdım.yerimseniben

benim ciddi basen sorunum var acaba bunun arkasından lpg felan yapılsa olurmu ki

benim ciddi basen sorunum var acaba bunun arkasından lpg felan yapılsa olurmu ki

lpg' yi ne amaçla yaptırmak istediğini anlayamadım tatlım. bu yöntem, bölgesel sıkılaşma için de kullanılıyor ama daha ziyade selülit tedavisinde kullanıldığını biliyorum. sıkılaşma için gideceksen ve yaşın eğer genç ise, ultraşhapeden sonrasında ihtiyacın olmaz. ama eğer selülit için gideceksen, gidebilirsin tatlım. çünkü ultraşhape ile selülitler gitmiyor malesef :sinifsinif:

aşağı yukarı liposakşın fiyatları ile aynı sayılır tatlım. tabi seasına göre değişiyor. bana 3000-6000 arası denildi.
eğer orta kilonun üstünde biriysen deneyebilirsin; bahsettiğim riskler daha az oluyormuş. bana uyan bir yöntem olmadığı için ben liposakşın yaptırdım.yerimseniben
u yüze uygulanan radyoterapi- kızılotesı ısınlı guya germe yapan cıhazlar da yağ dokuyu eritiyormuş, aman dikkat
o lazerli germe islerine hic girmeyin yüzde
bir de kolajen bağları ısıtıyoruz dıyorlar ya
o da tehlıkelı

u yüze uygulanan radyoterapi- kızılotesı ısınlı guya germe yapan cıhazlar da yağ dokuyu eritiyormuş, aman dikkat
o lazerli germe islerine hic girmeyin yüzde
bir de kolajen bağları ısıtıyoruz dıyorlar ya
o da tehlıkelı

henüz yüzüm için bu yöntemlere ihtiyacım yok ama uyardığın için teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5. ileride denemeye değmeyecek bir uygulama demek kiopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
lpg' yi ne amaçla yaptırmak istediğini anlayamadım tatlım. bu yöntem, bölgesel sıkılaşma için de kullanılıyor ama daha ziyade selülit tedavisinde kullanıldığını biliyorum. sıkılaşma için gideceksen ve yaşın eğer genç ise, ultraşhapeden sonrasında ihtiyacın olmaz. ama eğer selülit için gideceksen, gidebilirsin tatlım. çünkü ultraşhape ile selülitler gitmiyor malesef :sinifsinif:

bu yöntem vucutta çökme yapabiliyormuş yazmıştınızya belki lpg ile desteklense böyle sorun olmaz diye düşündüm

dalgalanmalar, çökmeler sadece ikinci bir liposakşın veya ultrashape ile düzeltilebiliyor tatlım

canım ya çok teşekkür ederim ilgin ve cevapların için benim yaşadığım yerde böyle şeyler yok malesef o yüzden ancak netten bilgi toplamaya çalışıyorum aralıkta kısa bir süre istanbula gideceğiz gerçi sayılı bir kaç gün ama o sırada yapılabilir mi acaba diye araştırıyorum tekrar sağol

canım ya çok teşekkür ederim ilgin ve cevapların için benim yaşadığım yerde böyle şeyler yok malesef o yüzden ancak netten bilgi toplamaya çalışıyorum aralıkta kısa bir süre istanbula gideceğiz gerçi sayılı bir kaç gün ama o sırada yapılabilir mi acaba diye araştırıyorum tekrar sağol

yapılır. sen yeter ki doktorunu ve yöntemini iyi araştır. akşam yaptırır, sabah çıkarsın opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canım bende düşünüyorum ama fiyatları ne kadar bilmiyorum sen acaba ortalama kaç kilo yağ aldılar bide fiyatı paylaşırmısın zormu ben çalışıyorum işe gidebilirmiyim 1 2 güne

canım bende düşünüyorum ama fiyatları ne kadar bilmiyorum sen acaba ortalama kaç kilo yağ aldılar bide fiyatı paylaşırmısın zormu ben çalışıyorum işe gidebilirmiyim 1 2 güne

ben ultrashape lipotripsi yaptırmadım canım. ayakta kaldığın bir işin varsa, sıkıntı olur. sana en az iki gün dinlenmeni tavsiye ederim canım. cuma günü olursan hafta sonu dinlenme şansın olur. gelişmeleri yazarsan sevinirim. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Back
X