Ultra Ice Lipoliz Veya Spashape ?

meltemkirlangic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
277
89
28
30
Merhabalar çok zor günler yaşıyorum kilolarımla başım dertte uzun süredir maddi sıkıntılar çekiyordum şuan düzlüğe çıktım şu zamana kadar yapmadığım diyet spor türü kalmadı şuana kadar 3 kez 65 kiloya inip sonrasında 100lü kilolara geri çıktım 7 ay içinde 30 kilo vermiştim şuan yemediğim ve spora devam ettiğim halde kilo alıyorum doktor sonuçlarım temiz vücüdumda yağlanma karın ve basen bölümünde çok fazla sizce hangi cihaza ve doktora gitmeliyim çok bunaldım yardımcı olun lütfen

Ankara da Mehmet Akgün Spashape
İstanbulda Meltem Şarkışlalı ?

Ultra Ice Lipoliz yöntmini duymuştum ama nekadar etkili bilmiyorum Mehmet Akgün'ün işleminide izledim kombin tedavi öneririm yaptıranlar bu şekilde devam ediyor.

Ben 6yil kadar once liposunction yaptirdim. Basen bolgesinden kilo aldigimdan degirmen tasi misaliydim. Liposunctiondan sonra cok mutlu oldum cunku resmen gereksiz yerler traslanmisti. Agrimda pek olmadi ilk 3 gun sıkıntılıydi. Son 2 yil depresyon ve bunalim gecirene kadar kilo sorunum olmadi cunku yag alinan yerden kilo almiyorsunuz. Yeme bozuklugum icin doktora gittim onun tedavisi ne basladim fakat diyet yapmayla ancak 3 yil ugrasirim diyerek 4 gun once istanbul da Dr Okan Morkoc a Lazer liposunction yaptirdim. Ilk seferde param yoktu ihtiyac kredisi cekmistim zaman kaybetmemek icin. Simdi lazer liposunction yapildi ameliyattan 4 saat sonra corba ictim hemsireyle yurudum(basiniz donup dusersiniz diye) su an cok rahatim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…