- 18 Kasım 2022
- 728
- 206
- 23
- 27
- Konu Sahibi 68aksarayli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9. Gün falan cıkabilir ama sağlıklı bir sonuc olamıyor malesef. Adete en azından 2 gün kala test yapmak sonradan üzülmemek adına ve doğru sonuc adına uygun olurKızlar bu gebelik testini veya buna benzer gebelik testini hiç kullnan yumurtlmadan 8-9 gün sonra sonuç alan var mı
Ben de aldım ama henüz kullanmadım. Çatlamanın 4. günü bugün pazar günü yapmayı düşünüyorum ama elimde başka test var ilk onu yapacağım pozitif çıkarsa bunu. Siz kullandınız mı ?Kızlar bu gebelik testini veya buna benzer gebelik testini hiç kullnan yumurtlmadan 8-9 gün sonra sonuç alan var mı
Bende aldım da dhaa denemedim Perşembe günü yada cuma günü deneyecem suan yumurtlma sonrası 9. Gün göğüs agrisu şişliği dışında başka belirtim yok o yüzden iki gün daha bekleyim diyorumBen de aldım ama henüz kullanmadım. Çatlamanın 4. günü bugün pazar günü yapmayı düşünüyorum ama elimde başka test var ilk onu yapacağım pozitif çıkarsa bunu. Siz kullandınız mı ?
Yine negatif sonuç alırım diye korkuyorum açıkçasıBen de aldım ama henüz kullanmadım. Çatlamanın 4. günü bugün pazar günü yapmayı düşünüyorum ama elimde başka test var ilk onu yapacağım pozitif çıkarsa bunu. Siz kullandınız mı ?
Yumurtlama dahil mi 9 yoksa yumurtadan sonraki gün 1. gün olarak hesapladığınızda mı 9 ? Benim pazar günü 9. gün oluyor ilk o zaman yapacağım testBende aldım da dhaa denemedim Perşembe günü yada cuma günü deneyecem suan yumurtlma sonrası 9. Gün göğüs agrisu şişliği dışında başka belirtim yok o yüzden iki gün daha bekleyim diyorum
Evet canm ama üzülme benm komşum 10. Gün verdi 0 çıktı iki gün sonra tesadüf kadın doğuma randevu alıyor gidiyor değer 30 larda çıkıyor belki pozitif olurBenim yumurtlamadan sonraki gün 1. Gün olarak sayıp 8. Günde kan testi yaptırdım negatif çıktıazda olsa bir değer olurdu diye düşünüyorum pozitif olsa dimi
Ertesi günden itibaren 9 işte normalde cuma falan regl olmam lazım bazıları diyorda yok yumurtlma dan sonra 14. Gün adet olursun diye hiç öyle olmadı hep yumurtlama sonrası 11-12&13 gün sonra en geç adet oldum 26 günde bir oluyorum genelde cuma 27 olacak takvim de öyle görünüyor bakalım inşallah atarım tabiki yarın 10 olacakta yinede bı gün daha bekleyecem ben o yüzden ya Perşembe ya cuma düşünüyorumYumurtlama dahil mi 9 yoksa yumurtadan sonraki gün 1. gün olarak hesapladığınızda mı 9 ? Benim pazar günü 9. gün oluyor ilk o zaman yapacağım testAyy bir an önce yapın bana da resim atın çok merak ediyorum
bat ne zaman ?
Cuma günü regl olacak olsam yarın sabah yapardım ben yaErtesi günden itibaren 9 işte normalde cuma falan regl olmam lazım bazıları diyorda yok yumurtlma dan sonra 14. Gün adet olursun diye hiç öyle olmadı hep yumurtlama sonrası 11-12&13 gün sonra en geç adet oldum 26 günde bir oluyorum genelde cuma 27 olacak takvim de öyle görünüyor bakalım inşallah atarım tabiki yarın 10 olacakta yinede bı gün daha bekleyecem ben o yüzden ya Perşembe ya cuma düşünüyorum
Sabah normal gebelik testi yaptım da negatif çıktı o yüzden Perşembe ultra erken gebelik testi ile yapacm sonrasjnda normal gebelik testi ile devam ederm onda çıkmazsaCuma günü regl olacak olsam yarın sabah yapardım ben yabenim 5 mayıs bat 30unda test yapmaya başlayacağım
hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
![]()
Çok negatif gördüm ya korkuyorum negatif görünce yine olmadı diye ümidim kesiliyorCuma günü regl olacak olsam yarın sabah yapardım ben yabenim 5 mayıs bat 30unda test yapmaya başlayacağım
hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
![]()
İnşallah gördüğün son negatif testtir. Rabbim nasip etsin en güzel şekilde inşallahSabah normal gebelik testi yaptım da negatif çıktı o yüzden Perşembe ultra erken gebelik testi ile yapacm sonrasjnda normal gebelik testi ile devam ederm onda çıkmazsa
İnşallah inşallah canım senin yumurtlama ne zamanİnşallah gördüğün son negatif testtir. Rabbim nasip etsin en güzel şekilde inşallah![]()
Erken gebelik testinde beta artışı iyi mi degl mi nasıl anlaşılıyor ki testlerde sadece gebemiyiz degilmiyiz onu ogrenmek amaçErken test yapmayın kızlar sonra beta artışı iyi mi değil mi tribe giriliyor benden tavsiye
21 yumurtlama 22 çatlama canımİnşallah inşallah canım senin yumurtlama ne zaman
Testte görünce bu sefer teyit amaçlı hastaneye koşuluyor sonra gün aşırı kan verme stresi oluyor kalp atışına kadar. Testte çift çizgi görmek uzun vadede yetecekse olabilirErken gebelik testinde beta artışı iyi mi degl mi nasıl anlaşılıyor ki testlerde sadece gebemiyiz degilmiyiz onu ogrenmek amaç
Beklemek çok zor valla benmde 16 yumurtlama 17 çatlama21 yumurtlama 22 çatlama canım![]()