Ultra erken gebelik testi

Testte görünce bu sefer teyit amaçlı hastaneye koşuluyor sonra gün aşırı kan verme stresi oluyor kalp atışına kadar. Testte çift çizgi görmek uzun vadede yetecekse olabilir
Çift çizgiyi görememek daha fazla stres gördükten sonra doktora gitme sevinci olur heralde

Yumurtlama sonrası kaçıncı gün
Yumurtlama takibi yapmadığım için tam bilemiyorum açıkçası ama reglimden 20 gün sonrasına falan denk geliyordu hatta tam anlamayıp şu şekilde içini çıkarmıştım. Dediğine göre testin 1 haftalık hamileydim

Eklentiler

• 20F3B86A-3A12-455F-BA82-75CED5EBDDC2.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 132
Mümkünse bile bukadar erken öğrenip ne olacak Allah aşkına? Kimyasal olacak mı diye düşünüp duracaksınız. Ultrasonda bile hiçbir şey göremeyeceksiniz. Kalp atışı duyulacak mı diye kafa yoracaksınız. Zaten ilk üç ay riskli, yeterince endişeli geçiyor. Gebelikte yasak olan bir ilaç vs kullandığınız için bukadar erken öğrenmek istiyorsanız bile BAT tarihine kadar zaten ya hep ya hiç kuralı geçerli.

Adet bitiminden sonra 20 gun mu kusura bakma çok soru sordum ama

Hamileliğin ilk haftası regl haftasına denk gelir

Bende bugün yaptım da negatifti ama bu testi daha denemedim yarın 10. Gün denesem mi acaba ilk idrarla
sağ görseldekilerden itibaren testlerim gün gün böyleydi benim umutsuzluğa kapılmaya gerek yok bence

Eklentiler

• 6C596FCD-7623-4020-A7F1-CA9EE3481E14.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 116
  • ACC6720B-EEA1-4715-8F26-968E3D28161A.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 122
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…