- 18 Kasım 2022
- 728
- 206
- 23
- 27
- Konu Sahibi 68aksarayli
-
Çift çizgiyi görememek daha fazla stres gördükten sonra doktora gitme sevinci olur heraldeTestte görünce bu sefer teyit amaçlı hastaneye koşuluyor sonra gün aşırı kan verme stresi oluyor kalp atışına kadar. Testte çift çizgi görmek uzun vadede yetecekse olabilir
Yumurtlama sonrası kaçıncı günBen reglime bir hafta varken bu test ile öğrendim gebeliğimi
Yumurtlama takibi yapmadığım için tam bilemiyorum açıkçası ama reglimden 20 gün sonrasına falan denk geliyordu hatta tam anlamayıp şu şekilde içini çıkarmıştım. Dediğine göre testin 1 haftalık hamileydimYumurtlama sonrası kaçıncı gün
Adet bitiminden sonra 20 gun mu kusura bakma çok soru sordum amaYumurtlama takibi yapmadığım için tam bilemiyorum açıkçası ama reglimden 20 gün sonrasına falan denk geliyordu hatta tam anlamayıp şu şekilde içini çıkarmıştım. Dediğine göre testin 1 haftalık hamileydim
Hamileliğin ilk haftası regl haftasına denk gelirYumurtlama takibi yapmadığım için tam bilemiyorum açıkçası ama reglimden 20 gün sonrasına falan denk geliyordu hatta tam anlamayıp şu şekilde içini çıkarmıştım. Dediğine göre testin 1 haftalık hamileydim
Yok Estağfirullah yardımcı olabilirsem sevinirimAdet bitiminden sonra 20 gun mu kusura bakma çok soru sordum ama
27 Mart'ta yumurtlama gördüğünü varsayarsak 10 gün sonra ogrendinix yaniYok Estağfirullah yardımcı olabilirsem sevinirimevet reglim 20 martta bitti, bu test 7 nisana aitti SAT 13 marttı BAT 13 Nisandı
Yok ben bi nevi hamile kaldığım zamanı anladım diyebilirim, zaten şu an bebeğimin gelişimi de SATa göre değil, benim bildiğime göre gidiyorHamileliğin ilk haftası regl haftasına denk gelir
Evet, indirimde kaset test bulmuştum reglimden sonra her gün bir test denedim diyebilirim27 Mart'ta yumurtlama gördüğünü varsayarsak 10 gün sonra ogrendinix yani
Bende bugün yaptım da negatifti ama bu testi daha denemedim yarın 10. Gün denesem mi acaba ilk idrarlaEvet, indirimde kaset test bulmuştum reglimden sonra her gün bir test denedim diyebilirimama en net olarak 7 nisanda gördüm işte
Çok çok zor, hele ki sonu hüsran oluncaBeklemek çok zor valla benmde 16 yumurtlama 17 çatlama
sağ görseldekilerden itibaren testlerim gün gün böyleydi benim umutsuzluğa kapılmaya gerek yok benceBende bugün yaptım da negatifti ama bu testi daha denemedim yarın 10. Gün denesem mi acaba ilk idrarla
Kesinlikle öyle yaÇok çok zor, hele ki sonu hüsran olunca
Ben bugün yaptım da normal test hiç çizgi görünmüyordusağ görseldekilerden itibaren testlerim gün gün böyleydi benim umutsuzluğa kapılmaya gerek yok bence
Kaç gün yaptın kız sensağ görseldekilerden itibaren testlerim gün gün böyleydi benim umutsuzluğa kapılmaya gerek yok bence
Valla işte döllenmeden on gün sonradan itibaren netleşene kadar yaptımKaç gün yaptın kız sen
Yumurtlamadan kaç gün sonra netleştiValla işte döllenmeden on gün sonradan itibaren netleşene kadar yaptım
Netlesince mi kan verdinValla işte döllenmeden on gün sonradan itibaren netleşene kadar yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?