• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ülseratif Kolitte İmuran ilacını Kullanmak Gebe Kalmaya Engel Olur mu

merhaba çok zaman geçmiş ama sağlığınız nasıl acaba gebe kaldınız mı ilacı bıraktınız mı

boş gebelik geçirdim bi tane ocakta düştü kendisi 8 haftalıktı deniyoruz hala

Tam bende size onu soracaktım ben normalde sabah öğle akşam pentasa kullanıyorum Imuranida sabah akşam kullanıyordum doktor biraktirmisti Siz ney kullanıyorsunuz ve hangi öğünlerde
pemtasa kullandım çok güzeldi çok iyiydim o dönemde ama bende içersindeki mesalizin yan etki yapıyor aynı şekilde salmiden de kullanamıyorum o yüzden salozopyrin diye bir ilacı idareten kullanıyorum imuran ıda gebe kalmak istediğim için kullanamıyorum bebek olayını kapatınca humira diye bir iğneye geçeceğiz

pemtasa kullandım çok güzeldi çok iyiydim o dönemde ama bende içersindeki mesalizin yan etki yapıyor aynı şekilde salmiden de kullanamıyorum o yüzden salozopyrin diye bir ilacı idareten kullanıyorum imuran ıda gebe kalmak istediğim için kullanamıyorum bebek olayını kapatınca humira diye bir iğneye geçeceğiz
Humira ignesi gebe kalmaya engelmidir acaba

Back