- 2 Ekim 2024
- 152
- 32
- 13
- Konu Sahibi semasabi517
Ülseratif Kolit ve Hamile Kalamama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim Allah razı olsun Yok hayır halen kalamadım siz kaldınızmi gebemerhaba çok zaman geçmiş ama sağlığınız nasıl acaba gebe kaldınız mı ilacı bıraktınız mı
İnşallah inşallahtez zamanda rabbim nasip etsin inşallah isteyen herkese
Çok geçmiş olsunboş gebelik geçirdim bi tane ocakta düştü kendisi 8 haftalıktı deniyoruz hala
teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
şu an hangi ilçları kullanıyorsunuzÇok geçmiş olsun
Tam bende size onu soracaktım ben normalde sabah öğle akşam pentasa kullanıyorum Imuranida sabah akşam kullanıyordum doktor biraktirmisti Siz ney kullanıyorsunuz ve hangi öğünlerdeşu an hangi ilçları kullanıyorsunuz
pemtasa kullandım çok güzeldi çok iyiydim o dönemde ama bende içersindeki mesalizin yan etki yapıyor aynı şekilde salmiden de kullanamıyorum o yüzden salozopyrin diye bir ilacı idareten kullanıyorum imuran ıda gebe kalmak istediğim için kullanamıyorum bebek olayını kapatınca humira diye bir iğneye geçeceğizTam bende size onu soracaktım ben normalde sabah öğle akşam pentasa kullanıyorum Imuranida sabah akşam kullanıyordum doktor biraktirmisti Siz ney kullanıyorsunuz ve hangi öğünlerde
Humira ignesi gebe kalmaya engelmidir acabapemtasa kullandım çok güzeldi çok iyiydim o dönemde ama bende içersindeki mesalizin yan etki yapıyor aynı şekilde salmiden de kullanamıyorum o yüzden salozopyrin diye bir ilacı idareten kullanıyorum imuran ıda gebe kalmak istediğim için kullanamıyorum bebek olayını kapatınca humira diye bir iğneye geçeceğiz
doktor iğne kullanırken bebek düşünmemelisin dedi yan etkisi çokmuş onundaHumira ignesi gebe kalmaya engelmidir acaba
Allahalla çok şaşırdım çünkü bende 6 veya 8 aya yakın kullandım ozmndan beri çocuk düşünüyoruz dediğim halde biraktirmadi sadece imurani biraktirmistidoktor iğne kullanırken bebek düşünmemelisin dedi yan etkisi çokmuş onunda