Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Ülseratif Koliti Yenenler,Yenmeye Çalışanlar

Endoplazmik1kulum

AileHerŞeydir
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
406
86
323
Ankara
Merhaba arkadaşlar babama ülseratif kolit tanısı kondu.Kalun bağırsağının 2/3 sinde tutulum gösterdiği söylenildi. Aynı hastalıkla yaşamaya çalışanlar birbirimize tedavi yöntemleriyle ve beslenme düzenimizle ilgili lütfen bilgi verelim.Gerçekten zor bir hastalık bu zorluğu paylaşalım yaşam kalitemizin artmasında belki birbirimize yardımcı oluruz.Herkese acil şifalar dilerim.

Paylaşımlarınız benim için,özellikle babam için, çok kıymetli

Benim eşimde var hastalık sadece acı ve baharatlı şeyler tüketilmemesi ve dışardan satılan yemekler çok etkiliyor eşimi zaten doktor ilaç vermiş günde üç tane hap içiyor babanızada doktor ilaç verdimi

Geçmiş olsun Babam da ilaç kullanıyor 1 hafta bile olmadı başlayalı.Eşiniz ne kadar süredir ilaç kullanıyor.Babam şuan bir çok besine dikkat ediyor çok sınırlı şeyler yiyor.

Canım rabbim şifa versin bende ülseratif kolit hastasıyım 4 ay önce teşhisi konuldu eşimin arkadaşı bitki verdi onu kullandım 2 hafta allahın izni ile tamamen ortadan kaldırır demiş hastalığı ilaçları falan kesmiştim 2 hafta sürecinde ama gebelikte galiba sakıncalıymış aşılama yaptırdık bu ay o yüzden kestim bende ama faydasını görmüştüm bitkinin adı üzerlik tohumu değirmende 1 çay kaşığı üzerlik ve 1 çay kaşığı bal ile öğütüp karıştırıp tükettim günde 2 defa sabah akşam aç karnına dikkat edin ama bazı kişilerin alerjisi oluyormuş astım hastalarına falan eğer kullanmaya karar verirseniz araştırıp öyle kullanın rabbim tez vakitte şifa versin eğer iyi gelirse duanızı eksik etmeyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…