Merhaba arkasaslar esim ülseratif kolit hastasi son tedavisinde eger ise yaramazsa ameliyat olmasi gerekecek. Gaita naklini duydum cogu kisiye umut olmus bi bilginiz var mi bu konuda yaptiraniniz veya yaptirdigini bildiginiz birisi bilgilendirirseniz sevinirim...
Sagolun sizede gecmis olsun...
Ameliyat son care diye buradaki doktorlar söyledi fakat gaita naklini duyunca rahatladim biraz cünkü agrisiz bi tedaviymis ve cabuk etkisini gösteriyomus...Sizinde bilginiz olsun derim cünkü bazi doktorlar böyle bi tedavinin oldugunu bile söylemiyorlar yada bilmiyorlar bi fikrim yok.
Ama yaptiranlar bundan tam anlamiyla memmun mu birde hangi doktor daha iyi bilmek istiyorum..
Herkese merhaba, ben de 1 yıldır ülseratif kolit hastasıyım. Ben de gaita naklini duydum ancak herkese yapılmıyormuş, hastalığı çok aktif olanlara ve ilaca tepki vermeyenlere yapılıyormuş siye duydum. Çok etkili bir yöntem mi bilemiyorum ama kulağa etkili gibi geliyor. Sadece çok yeni bir yöntem olduğu için biraz daha bekleyip görmek daha iyi olur gibi geliyor bana. Bu arada cok geçmiş olsun
Merhaba arkasaslar esim ülseratif kolit hastasi son tedavisinde eger ise yaramazsa ameliyat olmasi gerekecek. Gaita naklini duydum cogu kisiye umut olmus bi bilginiz var mi bu konuda yaptiraniniz veya yaptirdigini bildiginiz birisi bilgilendirirseniz sevinirim...