• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ülkemiz insanı sizce yeteri kadar hakkını arıyor mu?

Ülkemiz insanı sizce yeteri kadar hakkını arıyor mu?

• Hayır aramıyor / arayamıyor

OY: 46 97,9%
  • Evet arıyor

OY: 1 2,1%

• Ankete Katılan
    47
hayır aranmıyor.!!!!hakkkını araması gerekenler,daha çok haksızlar tarafından haksız hale getiriliyor... hakkını ramayı bilmiyor bizim milletimiz....

aramıyor arasa yolsuzluk bu seviyelere gelmezdi. rüşvet olayı diye bi sorunumuz olmazdı. insanlar hastanelerde kuyruklarda canlarından olmazdı....... bu böyle uzar gider insanların eğitim seviyelerinin üst düzeye çıkarılması şart.

aramıyor arasa yolsuzluk bu seviyelere gelmezdi. rüşvet olayı diye bi sorunumuz olmazdı. insanlar hastanelerde kuyruklarda canlarından olmazdı....... bu böyle uzar gider insanların eğitim seviyelerinin üst düzeye çıkarılması şart.

kesinlikle katılıyorum sana, gerçi sen büyük boyutlara taşımışsın inan güzelim benim yaşadığım mahallede siirtliler var ve bunlar kabile gibi yaşarlar bir tartışmaya gir dakikasında ordu gibi çoğalırlar ve tüm mahalle onların yaptıkları her şeyi sineye çektiler. ben böyle şeylere gıcık olurum bunların mahallede bir taksi durakları var ve oradan binmezsen başka taksi çevirirsen hemen terör estiriyorlar, ama ben inatla 2 yıldır başka taksiye biniyorum ilk defasında banada yapmaya kalktılar ama ben onlardan daha şirret çıktım ağzımın ayarı kaçtı bütün milleti başıma topladım inan başedemediler, bir iki hafta tehdit dolu bakış fırlattılar bende isim vererek onları şikayet ettim sonunda uğraşmaktan vazgeçtiler.
biraz cesaret biraz eğitim gerek zorbalara, rüşvetçilere baş eğmemek ve hakkımızı sonuna kadar aramak lazım ancak böyle adam oluruz ve 3 kuruşluk adamlar başımıza bela kesilmezler.

aramıyor arayamıyor insanlarımız bilinçsiz başlarına birşey geldiğinde en basitinden savcılığa gidip şikayette bile bulunmuyorlar ya olayı sineye çekiyolar ya da kendi yöntemleri ile halletmeye çalışıyolar..hukukumuz da böylece olduğu yerde sayıyor insanlar haklarını arasa yeni ihtiyaçlar doğacağından hukukumuzda olması gerektiği seviyeye gelecektir

aramak istemiyor yada arıyamıyor aynı şey değil

arıyamıyorsa imaknı yoktur bilgisizdir

aramak istemiyorsada üşeniyordur yada ben yapınca ne olucak diyordur

Arayamiyor,,,, Arasa ne gelir elden,,, Kim duyarki Sesini,,,
Yitik ümitlerini avucunda toplamis,,,,
Belki, yada Denesemmi diye gecirebiliyor icinden ama fazlasi gelmiyor elden,,,,

arayamiyor malesef: kadin dayak yer karakola gider kocandir evine git denir ,ailesi cocuklarin var der .bir konuda mahkemeye versen zaman asimina ugrar daha ne kaliyo ?(istisnalar kaideyi bozmaz)

aramıyor biliyor çünki sonunda hakkını qelmeyeceqini,,, arayamıyor çünki kapatılmış tüm olanaklar...
burda sadace hakkını olmayıpta her şekilde hakkını alanlar var onlarda, önerine halılarla para serilmiş zenqinlerdir....
torpil hep onlara qeçiyor...... ilk önce hak almak için insanların hakkı olabilmesi için bu ülkede insan hakları olunmalı ve insan haklarına herkes sayqı duymalı.... ozaman herkes eşit olcak işte.....

Back