- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
kız korunmakmı lazım? ben de diyorum bişeyi yanlış yapıyorum ama neyiTürkiye'deki kadınlar gibi korunarak hamile kaldıklarını mı düşünüyorlar acaba sevişin diye spot kurmuşlar. İnsanlar zaten sevişiyordur da slogan yanlış olmuş
Aaa bilmiyor musun sen korunarak hamile kalıyor bizim hatunlar bdvyi aç oku her sayfa korunduğu halde hamile kalan nasıl olduğunu anlamayan kadınlarla dolukız korunmakmı lazım? ben de diyorum bişeyi yanlış yapıyorum ama neyi
yahı baştan söylesene ne uğraştırıyosun beni, bundan sonra bende öyle yapayımAaa bilmiyor musun sen korunarak hamile kalıyor bizim hatunlar bdvyi aç oku her sayfa korunduğu halde hamile kalan nasıl olduğunu anlamayan kadınlarla dolu
Sormadın ki anacım bundan sonra çift yöntem kullan hatta hem hap hem kondom kesin olsunyahı baştan söylesene ne uğraştırıyosun beni, bundan sonra bende öyle yapayım
Dan erkeklerine kaynana sevdirmek için yapılan algı operasyonu bence bu.Kamu spotunun sloganı da "Annen için yap" olarak belirlendi.
Aaa bilmiyor musun sen korunarak hamile kalıyor bizim hatunlar bdvyi aç oku her sayfa korunduğu halde hamile kalan nasıl olduğunu anlamayan kadınlarla dolu
Aaa bilmiyor musun sen korunarak hamile kalıyor bizim hatunlar bdvyi aç oku her sayfa korunduğu halde hamile kalan nasıl olduğunu anlamayan kadınlarla dolu
Tam olarak hangi yöntemle canım ben bir ebe olarak spiralle hamile kalanlar dışındakilerin gerçek anlamda korunduğuna inanmıyorum ortada bir ihmal vardırDalga gecmebende korundugum halde hamile kaldim
Tam olarak hangi yöntemle canım ben bir ebe olarak spiralle hamile kalanlar dışındakilerin gerçek anlamda korunduğuna inanmıyorum ortada bir ihmal vardır
Hapı unutmussundur saatine dikkat etmemissindir canım y.. hapı 3 sene kullandım benHapla kaldim cnm . :) y ile baslayan . Bide benm sut hormonu seviyem yuksek olduğundan da onu kullaniyordum .
Hapı unutmussundur saatine dikkat etmemissindir canım y.. hapı 3 sene kullandım ben
Bak bende ona çok guvenemem işte spiral kayar diye korkarım diğer yöntemleri gönül rahatlığıyla kullanırım ama ona gelince korkuyorumOlabilr cokda sorun degildi:)))
Ama simdi sprial taktirmayi dusunuyorun
Bak bende ona çok guvenemem işte spiral kayar diye korkarım diğer yöntemleri gönül rahatlığıyla kullanırım ama ona gelince korkuyorum
Gelsem mi kiOzele gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?