• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ülke Halkı Sevişsin Diye Kamu Spotu Yayınladılar

Sorun sevişmemeleri değil, çok iyi korunmaları bence. Yasaklasınlar bütün korunma yöntemlerini :))

Sigorta ödeyecek insanlara ihtiyaçları var. Suriyelileri çalıştırsınlar işte.

Bak bende ona çok guvenemem işte spiral kayar diye korkarım diğer yöntemleri gönül rahatlığıyla kullanırım ama ona gelince korkuyorum
Canım ebem,güzel ebem bana da bir akıl ver. ben de aylık korunma iğnesi oluyorum bir kaç aydır. Şimdilik sorun yok ama hap mı daha iyidir iğne mi? Sağlık Ocağında aynı dediler ama bir de sana danışayım dedim.

Canım ebem,güzel ebem bana da bir akıl ver. ben de aylık korunma iğnesi oluyorum bir kaç aydır. Şimdilik sorun yok ama hap mı daha iyidir iğne mi? Sağlık Ocağında aynı dediler ama bir de sana danışayım dedim.
Ikisinin de hormon değeri aynı hapı günlere bölüp az az alıyorsun iğneyi bir seferde yaptırıyorsun. Bana göre iğne haptan daha iyi hapı unutma ihtimalin var saatine dikkat etmen gerek ama iğne ayda bir vurul oh bitti. Ara kanama falan bir sıkıntın yoksa devam et canım

Ikisinin de hormon değeri aynı hapı günlere bölüp az az alıyorsun iğneyi bir seferde yaptırıyorsun. Bana göre iğne haptan daha iyi hapı unutma ihtimalin var saatine dikkat etmen gerek ama iğne ayda bir vurul oh bitti. Ara kanama falan bir sıkıntın yoksa devam et canım
Ara kanama yok çok şükür. İğneninde mi saatine dikkat etmemiz gerekiyor? Bir iki saat oynasa bir şey olur mu? Ay ne çok soru sordum :KK48:

Back
X