- 25 Aralık 2020
- 5.897
- 21.223
- 298
- 41
antalya değil de datçada marmariste bi sürü butik otel varAntalyada çok kürt var kızı bulurlar. Kürt yoğunluğunun az olduğu iç Anadolu bölgelerini ve köylerini öneriyorum ben tabi ırak konusunda fikri değişirse.
sezon geliyor
ha oralarda kürt yok mu
kürt her yerde var

egenin bu tarafında ise oteller küçük, personel sayısı az ve oteller birbiriyle iç içe değil. her otele tek tek girip çıkıp kim kimi bulacak, ben ihtimal vermiyorum. özel olarak x şehirdeymiş diye bilgi olmadan zor, buralar dağınık bir de çünkü.
ama tabii tanıdık olmadan girmesi bira zor. yine de düşünsün derim. azerbaycana gitmekten kolay datçaya gitmek.
ben ankaraya otobüsle ailemin yanına gidiyordum geçen sene sezon sonuydu yanımda bir kız vardı, kırşehirliymiş sezonda çalışmış, kışın dönüyordu evine. daha 18-20 yaşındaydı, üniversite okumamış, ailesinin durumu yokmuş. ilanı da baya internette görmüş başvurmuş. oldu mu oluyor demek.
güven sorununu anlıyorum ama cidden bu tarafta otellerinde işletmelerinde çalışacak personel bulma sıkıntısı yüksek. bu tarafın insanları çalışmıyor, pek çalışmayı tercih etmiyorlar. genelde personel dışarıdan gelen kişiler zaten. genç, bekar (sürekli elinde telefonla mesalaşmayacak) ve çocuğu olmayan (çocuk olunca saatler sıkıntı oluyor) otelin/restaurantın lojmanında kalacak personel en aranan şey aslında.
iç anadolunun köylüsüyüm. oralarda ne yapacak kız anlamadım. bizim oralarda iş yok ki.
bizim hayvanlarımıza afgan çobanlar bakıyor, köylerimizde genç yok. olan genç de afgan işte. genç bir kız iç anadoluya bir köye gitsin tek başına, muhtar direkt jandarmaya haber verir. bizim köylerde böyle kişileri bulmak 3 dakikalık meseledir.