• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve kızlı erkekli oturma

Amac derslerime calisamam arkadaslarima takilip demekse pekala da erkek erkege de yoldan cikilir. Her durumda kizli erkekli diye belirtilmesi de bana bi acayip geliyor.

Bir kızla bir erkek karşılıklı oturuyor, bir bakan oradan geçerken "iyi ki tercih etmemişim, burada yoldan çıkardım" diyor.
Bir kızla karşılıklı oturunca yoldan çıkacak potansiyelini kendinde görmüş demek ki sayın bakan, yadırgamamak lazım.

Ben de diyorum bunca zaman neden yoldan çıktım ben diye, meğer üniversitede kızlı erkekli oturmaktanmış:ssz:

Yazık ki memleketimi bu zihniyet yönetiyor.

Oyle demek istemedi soyle demek istedi aslinda espiri falan filan. Bir bakan nasil kendini dogru duzgun ifade edemiyor o da garip.

Her gafindan sonra bu hukumet yetkililerin , aslinda oyle demedi yanlis anlamissiniz yazilarindan gina geldi.

Yav he he.Her seyi bi siz biliyorsunuz.

Son düzenleme:
yaptığım yorum üzerinden bakanı savunmaya geçenler var. kusura kalmayın, ben o kadar iyi niyetli yaklaşamıyorum(!). zira hükümet edenler her şeye dini açıdan bakıyorlar. "bu dinen caizdir, değildir, dinimizde bunun yeri yoktur vs. vs." dolayısıyla geçmişte ve bugün yaptıkları, söyledikleri, duruşları belli olan ve bunu da zaten her halükarda dile getiren, saklamayan kişilerin söylemlerini, ben de tabiki dine dayalı olarak yorumluyorum. "yok canııııım, öyle demek istememiştir" diyemiyorum.

herkes benim mantığımla bakmaz tabiki, bakan beyle aynı hassasiyetleri paylaşan insanların da bu açıdan bakamayacağı malumum.

son zamanlarda okullarda yemekhanelerin kız-erkek diye ayrılması, kantinlerin, merdivenlerin kız-erkek diye ayrılması hususlarına bu ayrımı getirenlerin açıklamalarını bazıları yeterli görür. neymiş efendim "yemekhaneler çok kalabalık olduğundan, kantinler sıkış-tepiş olduğundan vs. vs. böyle bir uygulamaya gidilmiş" yersen. kalabalıksa benim aklıma gelen ilk çözüm, "küçük sınıflar önce, büyük sınıflar sonra" şeklinde olur, kız erkek ayırmak aklıma gelmez mesela, tabi niyet dediğimiz şey burda açığa çıkıyor.

ama bakın hazretlerimiz niyetlerini saklamıyorlar. daha dün forumda başbakanın açıklamalarının sadece yurtlarla alakalı olduğu, evlerle ilgili olmadığını yazanlar vardı. bugün başbakan açıkladı işte, "aynı evde olmaz" dedi, "valilerime talimat veriyorum" dedi, " gerekirse yasal düzenleme yaparız" dedi. sanırsın zinayı suç olmaktan ben çıkardım. neymiş aileler o çocukları devlete emanet etmiş. efendi sen önce hakkaten devlete emanet edilen kimsesiz çocuklarla ilgilen, hatta devletin sokaklarına emanet edilenlerle ilgilen. 18 yaşını doldurmuş genç yetişkinleri rahat bırakın. herkes sizin muhafazakar demokrat duruşunuzla yaşamıyor.

Bu arada Aus, bölüm birincisi oldugunu ekleme sebebini cok merak ettim. Üstelik cümlen ben de diye basliyor. Halbuki oky Hacettepe`de okudum yazmis yalnizca. Sen de neden ben de Antalya`da okudum diye baslamak yerine, ben de bölüm birincisiydim diye baslama ihtiyaci hissettin? Kisisel meraktan soruyorum.

Hemen gidereyim kişisel merakını lambrusco , gelince okursun .

Ha bu arada umarım oky de yanlış anlamamıştır beni , onun böyle algılamadığını düşünmekteyim de.

Sözüm tam konunun içeriğine ve dolayısıyla bakana idi. Ben (de) üniversite hayatımı çok renkli yaşadım , kız/ erkek vs...Ama yoldan çıkmadım:52: , üzerine okulumu başarılı bir derece ile bitirdim . İşte sadece bunu belirtmek istedim , basitti aslında.

Bakan burada kızlı / erkekli oturmuşlar , aman amaaaan ben burada yoldan çıkarım derken , kendi kişisel zaaflarını dile getirmiş bence . O , ikisini bir arada yürütemeyeceğinden korkmuş , ben (de) dedim ki ; gayette güzel yürütenler var ,kişiye göre değişir .

Oyle demek istemedi soyle demek istedi aslinda espiri falan filan. Bir bakan nasil kendini dogru duzgun ifade edemiyor o da garip.

Her gafindan sonra bu hukumet yetkililerin , aslinda oyle demedi yanlis anlamissiniz yazilarindan gina geldi.

Yav he he.Her seyi bi siz biliyorsunuz.

Ama yanlış anlaşılmış soulfly , yani sadece video üzerinden gidersek yanlış . Bu kişinin yaşam tarzını , ideolojisini , zihniyetini masaya yatırıp yorum yapmadık ki ..Ortada bir video var , bu video da da neden ODTÜ yerine İTÜ YÜ seçtiğini , neden asistanlığı bırakıp iş hayatına atıldığını anlatıyor .
Bu kısmına bakınca olay da zina yuvası , erken evlenin vs mesajını inan göremiyorum .

18 yaşını doldurmuş genç yetişkinleri rahat bırakın. herkes sizin muhafazakar demokrat duruşunuzla yaşamıyor.

Kesinlikle...

Bak bunu son günlerde gündemi oldukça işgal eden ''üniversite öğrencilerinin ev denetimi'' konusunda konuşalım mesela .

Ama buradaki itiraz , sadece videoda bu yok üzerindendi benim adıma . Yoksa kimsenin avukatlığına soyunmak değil gayem , zaten sevmem de tanımadığım bilmediğim adamın sözcüsü olmayı , yarın ağzından ne çıkacağının garantisi yok ki :34:

Son günlerde oldukça gerginiz , sayfalar öyle ilerliyor . Bu meselede genel bakış açısı ile değerlendiriliyor , bunların zihniyeti bu felsefesi ile yani.Ama benim için her zaman armutla elmanın sepeti ayrıdır .Videoyu değerlendirince hala altında mesaj görmüyorum.
Kızlı erkekli oturmuşlar vah vahhh , ben zaten zaaflı adamın hemen uzaklaşayım buradan , derhal yoldan çıkabilirim eleştirisini görüyorum .

Son düzenleme:
Evet adam kesinlikle kişisel zaafını dile getirmiş. Ama bir bakanın bu şekilde bir zaafı olması komik değil mi?

Ben bununla aynı masaya oturmaktan korkarım. Kadın milletvekillerimiz korkmuyor mu acaba adamcagız yoldan çıkıcak diye birlikte çalışırken falan.

Back