• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ulaşılamayan camlar

Ben kadin tutuyorum.. onlara da kolaylik olsun diye uzun sapli cam silme fircalarindan aldim. Allah razi olsun gelen bayanlar da cok guzel temiZliyolar:KK16:

Ben kadin tutuyorum.. onlara da kolaylik olsun diye uzun sapli cam silme fircalarindan aldim. Allah razi olsun gelen bayanlar da cok guzel temiZliyolar:KK16:
Kadın da düşer valla. Uzun saplı cam silme fırçası derken o nasıl. Çekpas mı yoksa ucu fırça gibi mi

Arkadaslar ulaşılamayan camları nasıl siliyorsunuz
Valla ben geçen gün hayatımda ilk defa cam sildim . Bugüne kadar hep kadın tutuyordum . Resmen canım çıktı . Ama altından Kalktım . Ulaşamadığım yerleride Korktuğum için vileda ile yaptım . Gayette oldu . Ama şu yuvarlak olan viledalar . Yani eski tip değilde şu sıkarken dönen , mor Kovalı olanlar . Bundan sonra yine silersem sistemim bu .

Paspas sopasını ucuna sarıyorum bezi silindiği kadar ki siliniyor zaten. Yükseklik korkum var ne çıkarım ne başkasını çıkarırım . Pis kalacaksa da kalsın canımdan kıymetli mı :dondurma:

Back
X