Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

benim düğünüm geçti arkadaşlar 17 nisan da evlendik :) kuaför de uğurkana gittim, tam aklımdaki modelle çıkmış olmasam da mutsuz ve çirkin bir gelin olmadım :) ben de provalarda çok tatmin olmamıştım açıkçası :) ama tarık beyi tavsiye ederim , en azından sizin ruh halinize göre davranıp o günün tadını çıkartmanıza yardımcı oluyor:) fotoğraflarım henüz elime geçmedi olanlardan da çok saç belli olmuyor ama bir iki foto eklemeye çalışayım bakalım :) umarım faydası olur...

öncelikle hayirli ugurlu olsun... allah bi yastikta kocatsin..
süper olur ya.. görürdük en azindan....

bu çok net değil henüz stüdyo fotolarım gelmedi ama umarım buda yardımcı olur, gelince onlarıda eklerim...

Eklentiler

• $img-425075549-0002.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 142
resimler cok güzel.. sagol canim.. cok güzel bi gelin olmussun..
allah bi ömür boyu mutlu etsin

merhabalar,

bu gelin arkadaşlarımız uğurkan ın hangi şubesinden çıkma. bir de ben de makyözün ismini öğrenebilir miyim? özel mesaj hakkım yok benim

merhaba
geç gördüm yorumu ama inş yardımcı olabilirim yinede, ben göztepe uğurkanda yaptırmıştım ama makyöz arkadaşın ismi aklımda değil malesef ama erzincanlıydı :)

merhaba
geç gördüm yorumu ama inş yardımcı olabilirim yinede, ben göztepe uğurkanda yaptırmıştım ama makyöz arkadaşın ismi aklımda değil malesef ama erzincanlıydı :)

Olsun geç olması önemli değil:) teşekkürler, gecen ugurkan sehir firsatindaydi bı daha çıkarsa alayım mı önerir mısınız?

Olsun geç olması önemli değil:) teşekkürler, gecen ugurkan sehir firsatindaydi bı daha çıkarsa alayım mı önerir mısınız?

evet kesinlikle tavsiye ederim,
biz o fırsattan bir arkadaşıma aldık bile :) ben de öyle bir fırsattan yararlanmıştım hatta :) makyözün ismi de eylem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…