delikafaduldendelikafadulden
Canım ya bu konuda bilgim hiç yok ama yazdıkların çok hoşuma gitti a.s.
canım bilgim yok ama dugun için orayı dusunuosan 2 gun önceden gidip mutlaka mutlaka prova yaptır gerek yok yapmaya fln diyip kıvırırsa asla oraya gitme ben cok yakın ark kuaförüne gittim modeli gösterdimki sade tepede duz bir topuzdu hani ugrassam biraz ben bile yapardım ve nikah gunu aglamamak için zor tuttum kendimi boynuz gibi asagıdan sacımın katlarının fırladıgı iğrenç bişeyle çıkardı beni o kuaförden guvendim bende arkadasım dedim gittim prova deyince gerek yok basit model dedi ve duvagımıda ortasından yırtmıs kocaman neyseki dugunde eve getirttik kuaförü sacımı cok guzel yaptı içimde kalmamıs oldu hala nikahtaki fotolara bakınca mersine gidip parçalamak gelio onu içimden hani evde cevirir tokayla tuttururuz ya öyle iğrenç bişiydi ayyy yine hatırladım
şu eskiden göztepede olup da artık olmayan uğurkan isekaydirigubbakcemile3 çok iyi olduğunu duymuştum
yanlış hatırlamıyosam ablam gitmişti uğurkana çok iyi diyodu
ama bostancıda bi kaç büyük güzel yer daha varmışş
ben libadiye uğurkan kuaföre gitmiştim konuştuğum kişi beni ikna etti aslında birgün gelin yaptığımız modellere bakın filan dedi olmadı orayı tercih edicemben düğünümde göztepe uğurkana giittim. eşimle ikimiz düğün paketi almıştık. çok memnun kaldım profesyonellik çok önemli yani diğer kuaförlerdeki gibi sıra, araya adam alma, kalabalık olayı yok. stressiz ve işlerini söyledikleri saatten erken bitiriyorlar. 2008 temmuzda evlendim bu arada.
uğurkanı bilmiyorum ama
eğer acıbadem caddesine gelmek sorun olmazsa yani libadiyeye çok uzak sayılmaz
cindy kuaför var
oranın makyajcısı aslı var bence cok güzel makyaj yapıyor
40 lira normal makyajı ve hep mac in ürünlerini kullanıyor
istersen gidip bir bak
sadece 1 kere topuz yaptırdım memnun kaldım ama gelin saçı nasıl yaparlar bilemiyorum
ama onun dışında boya kesim gibi konularda memnunum
yaa benim bi arkadaşımda saçını filan oralarda yaptırmıi çok memnundu ama acaba aynı yermi emin değilim bu cindy güzellik merkezi olan yermi yada aynı yermi
evet evet orasi
bir tarafi guzellik merkezi bi tarafi kuafor
hatta gecen sene bir kampanya yapmislardi
ayrintiyi tam hatirlamiyorum ama
gelin paketi
icerisinde 1 hafta oncesinden vucut bakimiydi cilt bakimiydi
agdasiydi manikuru pedikuru sac provasi vs
bole tam bir gelin hazirlik paketleri vardi
yaklasik boyle bi sey tam hatirlamiorum
gecen sene bu sene evlenicegimi dusunmuyordum dikkatli bakmamistim :)
ehehehhehe peki evleniyomusun bu sene
oraya giden bi arkadaşım vardı ona sordurayım bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?