Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de yapmak istiyorumm kendime uğur paralarındann :)) eskiden kuzenime yapmıştıkk gerçekten çok güzell oluyoo :)) ben sanırım henüz resim eklyemiyorumm eklyebilsem çok güzeldi onlarr :s
ben de burda öğrendim kızlar kaydirigubbakcemile2
ben de hazırlamaya başlıcam hemen,, bir de ben 1 dolar biriktiricem kızlar gelin arabasının önünü filan kesenlere veririz çocuklara filan
biz fuşya rengi tül alıp içine para ve nazar boncuğu koyarak siklamen rengi kurdeleyle sarmıştık süper olmuşlardı, renkli tüller çok güzel oluyor yapmasıda çok zevkliydi....
bende kına gecem için kırmızı nikahım içinde beyaz yapacağım.epey 5 krş biriktirdim yada hazrda satılan altın paralarla da oluyor.içine para ve küçük şeker koyacağız.hani bir kutuda satılan sanırım markası kentti küçük naylon paketli olanlardan.genelde burda dükkanlarda kasanın yanında müşterilere ikram edilir.işte onlardan.sonrada nazar boncuğu ve simli ip yada kurdela ile bağlıyacağız.daha önce birçok kez yaptık çok şirin oluyor