Uğur Işılak: İtlik yapmasınlar!

Bazılarının cidden AKP yalakası ünlüler olduğunu düşünsem de ben kendisinin bu gruptan olmadığına inandım çünkü kullandığı dil bana birilerinin tarzını anımsattı

mesela ben bu mesajıda anlamadım,kime benzettiniz açıklayabılırmısınız?

arkadaşlar birbirinizi kırmaktan öteye gitmiyor bunlar.
egem in dediği gibi sakin olalım.

Son düzenleme:
Canım benim CHP nin neyini eleştireyim? Ülkeyi mi yönetiyorlar? AKP nin beğendiği bir şeyleri mi var, ben bdp yi de MHP yi de eleştirmiyorum. Hiçbir şey yapamayan partiler, ülkeyi onlar mı yönlendiriyor? Eleştisem ne eleştirmesem ne, icraat yok. AKP zaten fırsat tanımıyor. Çünkü her şeyi AKP yapmış olsun, başka partiye bırakırlar mı?

Diğer üç parti için de saçma bir şey görsem eleştiririm. Ama AKP lilerde AKP nin beğenmedikleri hiç bir şey olmaması garip değil mi???

'zararın neresinden dönersen dön dönek derler'

hmmm cevap gelmediğine göre bana dedin demek,bugün herkesin canı hakaret etmek istiyormuş :)
alıntı yapsaydın o zaman da bileydik
dönek senin gibi terbiyeszilere derler
ala ala bu mesajımı aldın ele,orda küfür edenler varken sesin çıkmadı hiç
işiniz geliyor demi sizden biri küfür edince,işte asıl dönekler sizsiniz
aradaki fark ne biliyormusunuz
o adam onca küfüre karşı bu yazıldıysa küfür olmaz,hakaret olur
ama durduk yerde köpekler,itler,havlamayı iyi biliyorsunuz dersen o küfür olur işte
anladınmı dönek hanım :)

alakası yok,eleştirmediğimiz kim demiş
eleştiriyoruz yeri gelince
sen parti tutmuyorsun tamam,hadi tarafsızsın diyelim
ama bunu diğerleri yapıyor,görüyoruz yahu.

ne diyosunuz siz yahu ? size diyecek olsam alıntı yapar derdim kimseden esirgeyecek çekineek lafım yok benim
ben direk konuya yaptım yorumu bu yüzden benim yorumumu alıntı yapmanıza da anlam veremedim
tartırmaya girmek için yer mi arıyosunuz pardon ?
asıl siz terbiyenizi takının anlamadan dinlemeden bana laf söylemeye hakkınız yok
kafanıza göre benim yorumum şekillendirip de hakaret etmenize hiç hakkınız yok
ben bilakis cevap vermedim alıntınıza
üstünüze alınmanız çok manidar

cevap verseydiniz o zaman niye yanlış anlamalara yol açıyosun
ordaki şahıs bana dönek dedi,sende bunun üzerine dönek derler dedin,ne anlamalıyım
şimdi yine alıngan olucam herşeyi üstüme alıyor olucam
off ya yemezler,valla sıkıldım bu muhabbetten
dönek lafını uğur ışılağamı dedin,ne alaka derler adama
mesajın konyla alakası yoktu,kıvırmaya çalışmayalım neyse.

topiğin seviyesini düşürenler belli geldi birisi,köpekler
siz havlamayı iyi bilirsiniz,gerzek falan dedi gitti
evet hemcinslerimiz çok seviyesiz malesef,hakaretin bile bi dozu vardır ya
bu adam itlik yapmasınlar,havlamayı göze alamıyorsan köpekle münakaşa yapmıcaksın demiş
senin lafınla aradaki farkları bul bakalım,sonrada dönek oldum
o adam hakarete küfüre uğramış,sense durduk yerde küfür ettin
hayır ne yaptı sana bu insanlar,hakaretmi etti
yaptığı terbiyesizliktn başka bişey deği
belliki canın çok yanmış,böyle giderse daha çok yanacaksınız
hazırlıklı olun :)
taptığın adamlar demiş terbiyesiz,sizin kime taptığınız belli :)
biz ALLAH'tan başkasına tapmayız siz dönekler gibi :)
bu küfürü edenin beğenilerine baktımda bu beğenlerde aynen bu kişi gibi karaktersiz olanlar :)
kişiliklerini herzamanki gibi hemen de belli etmişler,bizden yazan olsaydı vay haline
ikiyüzlüler...

Son düzenleme:

ben önceki yorumların hiçbirini okumadım bile..
regl zamanınızda falansız heralde fazla alıngansınız ? veya dediğim gibi tartışacak yer arıyosunuz
size demedim diyorum hala kıvırma diyosunuz :44:
ugur ışılağa niye dönek dediğimi de anlayan anladı zaten merak etmeyin
yaptıgım yorumun izahatını verecek değilim ayrıca size
siz niyetinizi belli ettiniz daha yaptıgım yorumu anlamadan kime ne dediğimi bilmeden yeterki size tartışma olsun modundasınız
neyse tartışmanın da bi adabı var bu yüzden sizle münakaşaya girecek değilim aynı frekanstan da konuşmuyoruz zaten
selametle

canım sıklıdı haid kavga edelim demiyorum herlade
insanlar birbirini yanlış anlayabilir
bende diyorumki mesajıma cevap verseydiniz keşke
çünkü güzellikle sordum,tartışmadan banamı dedin diye
o zaman böyle yanlış anlaşılmaşara yol açmamak için cevap verin
aynısın bugün banada sordular banamı dedin diye
ben cevap verdim,bir cevap vermek bu kadar zor olmamalıydı
evet aynı frekanstan konuşmadığımız cevap vermediğinizde belli oldu,sizede selametle...

ayrıyaten uğur ışılağa neden dönek dediniz hiç anlam veremedim
sadece merak ettim,konuda o tarz bi yorumuna denk gelmedimde.
.

Son düzenleme:
Kendisi dava adami degil her devrin adamidir da su hakaret kufur gercekten igrenc. Her iki tarafta aynisini yapiyor. Yani sadece akpli unlulere saldirilmiyor muhalif unluler de iktidar yanlilarindan epey kufur yiyor nedense pek gundeme gelmiyor

Kendisi dava adami degil her devrin adamidir da su hakaret kufur gercekten igrenc. Her iki tarafta aynisini yapiyor. Yani sadece akpli unlulere saldirilmiyor muhalif unluler de iktidar yanlilarindan epey kufur yiyor nedense pek gundeme gelmiyor

Hayir birde küfür ederek küfürü sikayet etmek biraz komik olmus. Bu ünlülerin içi doluyormusta sonunda küfüre basiyorlar, hakli oluyorlar.

Eee, onlara küfür ederen insanlarda dolmuslardi, sevdigi sanatçilarini böyle görünce?

Yani anliyacaginiz, her iki taraf yalnistir kanimca.

aynen, a..., e.... gibi gazeteler ya da internet gazeteleri tarafından da sürekli hedef gösteriliyorlar ayrıyeten, geçen sertap erenerle ilgili bir haber yapmıştı ... kadının çıplakmış gibi göğüs kısmını buzlamış, halbuki üstünden elbise var, bu tip numaralarıda çok

3 Hafta efil efil gezersiniz artık .... Kurban bayramında anca görüşürüz...

Aylar sonra ceza verdim, ayıptır Mune'nin adaletini sorgulamanız gerçekten ayıp. Anlamadığım biri size veya başka birine hakaret ettiğinde hakaret etmek zorunda mısınız ? Allah akıl fikir vermiş basarsınız kötü içeriğe Mune geldiğinde gerekli işlemi yapar.

Mune konu için gelen tüm kötü içeriklere gerekli müdahaleyi yaparsın artık. Ben bunda ceza verdim zira sen eleştiriliyordun ve sen ceza verirsen taraf olduğun düşünülürdü.

Mune konu için gelen tüm kötü içeriklere gerekli müdahaleyi yaparsın artık. Ben bunda ceza verdim zira sen eleştiriliyordun ve sen ceza verirsen taraf olduğun düşünülürdü.

Teşekkür ederim Kazen,
senin sözün üzerine söz söylemiş olacağım ama eleştirilen ben olduğum için müsade edeceğini düşünerek bir üyeye cevap vermek istiyorum.

aaa canı ya bak sana mune ceza verr cahil deme.ben hakaret iadesi yaptm ve ceza ydm.hakaret yağdran ceza yemyr.munein yasaları

Size kim hakaret etti de ceza almadı?
Mayıs ayından beri size 4 ceza vermişim, biri zaten içerik silmekten onu geçelim, diğer 2 tanesi polemikten, polemiğe girdiğiniz yabanmersini_ ceza almış, polemiğe girdiğiniz tugcetgc ceza almış, 1 cezanızda üsluptan "ya boşverin böylelerini ya amaçları belli:konuyu saptırmak....israil misyonerleri burda da varmış!" diyerek insanları misyonerlikle suçladığınız için.

O yüzden geçiniz bir kalem hakaret yağdıran ceza almıyor, Mune'nin yasaları lafını, site kuralları neyse o uygulanıyor.

EbediMutluluk,
size diyecek tek bir lafım bile yok el insaf, lafım olmadığından değil, burda banlananları gördüğünüz halde adalet yok demeniz yüzünden.
Şurda size şunlarda banlandı ama gibi liste sıralamayacağım, bilen biliyor, bilmeyene de açıklama zorunluluğum yok.

Şimdi ne kadar kib gelmişse hepsine bakmam lazım müsadenizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…