Uğur Işılak: İtlik yapmasınlar!

Başbakan Erdoğan için yazdığı şarkıyla gündem olan Uğur Işılak, kendisine yönelik yapılan eleştirilere sert çıktı.

Işılak : 'Ben rızkın Allah'tan olduğuna inanıyorum' diyen Işılak, 'Rızkın Allah'tan olduğuna hala iman etmemiş olan adamlar benim hakkımda böyle değerlendirmeler yapıyor, problem onların' şeklinde konuştu.

'KÖPEKLEŞEN O KADAR İNSAN VAR Kİ...'

Işılak, 'Yalaka kime denir? Menfaati için bir adamın yanında durana denir. Davası için bir adamın yanında duran adama gönül adamı denir, diğer bir tabirle nefer denir. O yalaka ifadelerini ben sahiplerine iade ediyorum. Onlar kimin yalakası olarak konuşuyor bilmiyorum ama... Bir büyüğümüzün sözü var diyor ki, 'Havlamayı göze almıyorsan köpekle münakaşayı bırak.' Ben onun için havlamayı göze alan bir adam değilim, köpeklerle münakaşa etmeyeceğim. Ama o kadar köpekleşen insan var ki...' ifadelerini kullandı.

'İTLİK ve Köpeklik YAPMASINLAR'

Eleştirilere açık bir insan olduğunu ifade eden Uğur Işılak, 'Ama insan olsun. At atlığıyla, it itliğiyle, insan insanlığıyla bilinir. İnsansa insan gibi eleştirsin, itlik yapmasın. Biraz sert konuşuyorum ama şu son iki üç günden beri yapılanları, söylenenleri, ortalıkta dönen lafları hazmedemediğim için söylüyorum. Çünkü ben onların o ifadeleri kullanırken mezhebinin ne kadar geniş olduğunu görüyorum ama ben o kadar geniş mezhepli değilim' .
Hayatında Allah için bir insanı sevmekten nasip alamamış zavallılar, ona buna yalaka diyerek köpeklik yapmaktan öteye gidemez dedi.

http://www.ulkehaber.com/medya/ugur-isilak-itlik-yapmasinlar-49189.html
huhuhuuuu:3: adamsın be uğur ışılak....diline yüreğine sağlık:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ben burda herkese sen derim,karşımdaki çok özel olmadığı için
rahatsız oluyorsan yazmazsın
soru sormazsın,kimse benle muhatap ol diye zorlamıyor :)

Siz demek özel olduğu için söylenmez ki :) Özel olan insanla zaten samimisindir yani. Siz demek nezaket icabıdır. Ama niçin bekliyorum ki haklısınız. :37: Sizinle muhattap olmak şu hayatta isteyeceğim en son şey zaten. Ortaya bir laf attınız. Bulmaca çözmek zorunda kaldık. Zan altında bırakmayın kimseyi madem. Evet rahatsız oluyorum. Hadi bye. :ssz:

Alıntı yapsan bulmaca çözmek zorunda kalmayız. :) senin bileceğin iştir de, önereyim dedim.

ya iyide orda anlaşılmayacak bi olay yokki
herkes ne dediğini bildikten sonra
aslında sende orda akpye ve seçmelerine seviyesiz dedin
bunların seviyesi hep böyle işte diyerek
tam benim yazdığım mesajın altına yazdın,belki sende bana yazdın
o zaman bende alıntı yap diyim.

Siz demek özel olduğu için söylenmez ki :) Özel olan insanla zaten samimisindir yani. Siz demek nezaket icabıdır. Ama niçin bekliyorum ki haklısınız. :37: Sizinle muhattap olmak şu hayatta isteyeceğim en son şey zaten. Ortaya bir laf attınız. Bulmaca çözmek zorunda kaldık. Zan altında bırakmayın kimseyi madem. Evet rahatsız oluyorum. Hadi bye. :ssz:

genel kültürünü kendine sakla :) öğretmenim
söyleyecek laf bulamayınca ne zaman senli benli olduk dedi ya iyimi :60:
rahatsız olmuşsun ,muhatap olmak istemiyorsun,ama bana cevap vermekten geri kalmamışsın
buda iyiymiş :60: hadi bye :)
sen kimsinki ben sana siz diyim,o kadar nokta.

genel kültürünü kendine sakla :) öğretmenim
söyleyecek laf bulamayınca ne zaman senli benli olduk dedi ya iyimi :60:
rahatsız olmuşsun ,muhatap olmak istemiyorsun,ama bana cevap vermekten geri kalmamışsın
buda iyiymiş :60: hadi bye :)
sen kimsinki ben sana siz diyim,o kadar nokta.

oyy yok kültürümü kendime saklayamıyorum böyle konuşurken taşıveriyor öğrencim. :37:
bana bir laf etmediniz ki orada diyecek bir şey bulamayım hayret bir şey :9::9:
çav bella :3::3::3::3::3::3::3:

oyy yok kültürümü kendime saklayamıyorum böyle konuşurken taşıveriyor öğrencim. :37:
bana bir laf etmediniz ki orada diyecek bir şey bulamayım hayret bir şey :9::9:
çav bella :3::3::3::3::3::3::3:

he he çav bella :60:
hadi en son hangimiz mesaj yazacak ona geldi bu iş :)
off çocuklarla uğraşamam,hadi git işine :)

hahhahahahhah:60::60::60: yine ben kültürlüyüm ben bilgiliyim diye yazmışlar:60::60::60:yazık ya demek bu kadar kendileirni zayıf görüyorlar:51:

Son düzenleme:
Su bazi sanatcilar?!!?!? ne zaman profesyonel olmayi ogrenecek acaba?Bide kendi gibi gorup ee tabi kufur edildi cevap verecek demiyorlar mi:)Profesyonel sporcularin ne zaman gorduk kufre cevap verdigini ? Burda da egolarindan kurtulamayip sadece övgüyü kabul eden insanlarin sanatciyim diye ortalikta dolandigini goruyoruz iste :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hahhahahahhah:60::60::60: yine ben kültürlüyüm ben bilgiliyim diye yazmışlar:60::60::60:yazık ya demek bu kadar kendileirni zayıf görüyorlar:51:

öyle deme sinirlenmiş kardeşimiz,ayrıca genel kültüründen çok yabanci dili çok iyi :60:
bye ,çav bella falan yıkılıyo :60:

hahhahah:60::60::60:senden alıntı yapmadım ki:37:hemencecik de üzerine alınırmış:60::60::60:demek öylesin ki üzerine alındn...iyi afiyet olsn:51:

daha demin bana diyordu kime yazdın diye,aynısını kendi yapmış
sana dediği ne belli değilmi :60:

Son düzenleme:
Back